Pozdrav

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • toda81
    CBC Član
    • 06.02.2011
    • 66
    • Po

Pozdrav

Pozdrav svim forumasima. Ja sam Vlada Todosijevic iz Pozarevca i radim kao ucitelj. Vozim Opel Zafiru 1.6 16v 2002 god. motor z16xe. Volim automobili, ali sam iskreno laik kada su problemi koji se javljaju u pitanju. Volim mobilne telefone i kompjutere i tu sam poprilicno dobar tako da svako moze da zatrazi pomoc od mene i ako znam sa zadovoljstvom cu pomoci. Kome treba navigacija za symbian ili android telefone moze mi se javiti i vse cemo za cas srediti jer sam uploadovao iGO navigacije za sve rezolucije telefona za android, a imam i garmin za symbian telefone. Tu sam uvek da dam link ko hoce da skine npr najnoviju mapu Evrope za bilo koju navigaciju ili bilo koji navigacioni uredjaj. Toliko za pocetak
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Dobro dosao
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• JelicS4
      CBC Član
      • 20.08.2013
      • 10
      • Svilajnac
      • Audi S4 20V Turbo

Audi S4 20v Turbo 230KS

Zdravo, vozim Audi S4 20v Turbo i uclanio sam se na forumu da saznam sto vise o mom autu. Ko hoce da razmenjuje misljenja moze mi se vrlo rado pridruziti.

Comment

Working...
      X