Поздрав свима

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nenads88
    CBC Početnik
    • 27.09.2013
    • 4
    • Bor
    • nemam

Поздрав свима

Овде Ненад из Бора, 88. годиште.
    Упао сам на форум јер сам овде нашао највише информација о Нисан Алмери, коју планирам да купим ускоро. То би био мој први аутомобил, још од породичног Југа некад, којег више немамо па је и гаража празна Живи били!
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Dobro dosao.

zvanicno pismo foruma je latinica pa sa tim u skladu... zahvaljujem.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• nenads88
      CBC Početnik
      • 27.09.2013
      • 4
      • Bor
      • nemam

Bolje vas našao.
      Ne planiram da ulazim u diskusiju o ćirilici, ali šta ako tako želim da pišem, ne vidim problem oko toga? Mislite da ima nekoga ko ne bi razumeo ili?

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Već si ušao u polemiku sa takvim komentarima a na takve polemike sam extra unervožen u startu jer svrha ovog foruma nije prosveta. ljudska prava mušica i sl...
        Pročitaj pravilnik i postupaj po njemu pa će sve će biti ok.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• nenads88
          CBC Početnik
          • 27.09.2013
          • 4
          • Bor
          • nemam

Otišao do pravilnika i pročitao tu stavku. Ok, to je vaš stav i ne potežem to pitanje.
          Da se vratim na tvoj odgovor, imao sam jedan komentar i u njemu jednostavno pitanje. Ako misliš da je to problem, onda možda niko do sad nije tako nešto napomenuo ili pitao. Jednostavni odgovori na jednostavna pitanja su deo ovog foruma.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Chubbs
            Dobro dosao.

zvanicno pismo foruma je latinica pa sa tim u skladu... zahvaljujem.
            To je bilo toliko jednostavno, kulturno, bez vredjanja, bez pametovanja bez... Čak nije ni upozorenje a ima na to pravo, samo je usput skrenuta pažnja na propust u čitanju pravilnika, neće nikom glava otpasti zbog jedne poruke. Ne vidim svrhu daljeg pisanja u ovoj temi na ovu temu, isto bih i tebi preporučio.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• nenads88
              CBC Početnik
              • 27.09.2013
              • 4
              • Bor
              • nemam

Slažem se, naravno, ne treba više polemisati o tome. Pročitao sam pravila foruma i ok, i ako je moj stav drugačiji. Ali da zatvorimo ovu diskusiju. Nadam se da će u budućnosti biti omogućeno komentarisanje i nama koji želimo da koristimo ćirilicu. Eto možda neki predlog za razmišljanje odgovornima. Barem smo se upoznali malo bolje

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

vaistinu zatvaramo.
                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
                X