Dobar dan dobri ljudi, zovem se Jasmin iz Despotovca sam vozim auto marke Opel Corsa A (86 god.) Oko 5 godina sam sa njim na tockovima prosao sve i svasta bio mi je tu u svakom trenutku kao ljubimac i ne bi ga menjao, zavoleo sam ga i trudim se da svaki put kad mogu ulozim u njega. Hvala ljudima koji su obezbedili i potrudili se da naprave ovaj sajt i hvala svim clanovima sto mozemo da se okupimo na jednom mestu bar ovako i na ovaj nacin da komuniciramo o svim problemima desavanjima i da pruzimo pomoc jedni drugima kako na ovom sajtu tako i na putu. Zavrsio sam skolu za elektromehanicara servisiranje bele tehnike rashladnih i grejnih tela, imam diplomu i za autoelektricara ali najvaznjije je to da sam vise stvari naucio uz praksu sto uz neke ljude sto uz sopstvena kola, tu sam i spreman da prihvatim svaciji savet i da pruzim pomoc i pomognem drugima. Istina je da ljudi danas traze resenja za sve sto ih muci po internetu kako bi smanjili potrosnju i vreme pa eto tako i ja se nadjoh na ovom sajtu... pozdrav svima

Comment