predstavljanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • volvobojan
    CBC Početnik
    • 23.09.2012
    • 1
    • nis
    • volvo

predstavljanje

pozdrav svima ja sam ovde nov ali I steri kako se uzme koristim ovaj forum ali ovde nema nista o volvu serije 7 ili serije 9 pa hajde da ja malo o tome pricam u daljem obracanju po pitanj gasa u automobilu
  • ribar_r
    CBC Početnik
    • 15.02.2014
    • 2
    • Kumanovo
    • Opel Astra G

Pozdrav svima, ne razumem sto bih se predstavljao, ovo nema ni na jednom forumu, i kakvi su to uslovi da imam bar jednu poruku da bih mogao da nesto napisem. ko li ce mi to objasniti i kako . zamlio bih da se ne trudite, ovo je kao i svaka druga laz, ali pozdrav od mene za sve forumase.
    Samo neko izmisllja neke uslove... uslove...., cao.

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Izvini što maltretiramo da se predstaviš, neće se više ponoviti.. Takodje izvini što smo napisali uputstvo koje ti se pojavi svaki put kad bilo gde klikneš da pišeš sem ovde i u kome link za ovde i takodje piše da otvoriš svoju temu... Moraćemo to skratit na dve rečenice, tri je izgleda previše...
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Originally posted by volvobojan View Post
        pozdrav svima ja sam ovde nov ali I steri kako se uzme koristim ovaj forum ali ovde nema nista o volvu serije 7 ili serije 9 pa hajde da ja malo o tome pricam u daljem obracanju po pitanj gasa u automobilu

Izvini što smo iskoristili tvoju temu za predstavljanje i dobrodošao
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• TheWickerMan
          CBC Senator XXL
          • 11.09.2007
          • 791
          • DE
          • AR Giulietta TCT

Originally posted by ribar_r View Post
          Pozdrav svima, ne razumem sto bih se predstavljao, ovo nema ni na jednom forumu, i kakvi su to uslovi da imam bar jednu poruku da bih mogao da nesto napisem. ko li ce mi to objasniti i kako . zamlio bih da se ne trudite, ovo je kao i svaka druga laz, ali pozdrav od mene za sve forumase.
          Samo neko izmisllja neke uslove... uslove...., cao.
          Kakav kralj!!!

Comment

• expendable
            CBC Senator XXL
            • 04.11.2009
            • 3662
            • Bor

Ma kakav KRALJ, ovaj je CAR!

Možda je nabolje: kakav KRA(L)J!!
            Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

Working...
            X