Postovani, dobro vece svima. Imam Fiat Grande punto 1.3 multijet2 2017 godiste. Auto je Jos pod garancijom. Prilikom paljenja ujutru volan podrhtava nekad vise nekad manje. Posle nekog vremena tj. voznje nekad prestane podrhtavanje a nekad i dalje ima. Isao u sve moguce ovlascene servise kazu sve u redu sa autom, nosaci u redu, dizne u redu. Zamajac takodje. Ako ima Neko savet. Recite...!?
Fiat grande punto 1.3 multijet2 2017 god.
Collapse
X
-
Podrhtava kad se upali auto u mestu... Ali kad se zagreje neki put podrhtava posle voznje stanem I dalje I'ma neki put a neki put nema. Podrhtava I obruc volana kad se drzi a I onaj deo volana sto se okrece iza sirens gde je Taj deo isto se oseca podrhtavanje...
Comment
-
-
pa otvori haubu kad se trese,pa vidi da li motor mirno radi ili ceo podrhtava.
moje iskustvo sa mojim grande puntom 2007g ne znaci nista. jer je benzinac. i ima nula podrhtavanja ili buke, kada radi na leru u kabini je kao da je motor ugasenLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
He he he... Dobar si... Pazi prosle godine je bio na planini na -15 -17 stepeni 5 Dana... Od tih 5 Dana tri Dana uopste nije se palio auto ... Cim sam ga upalio posle par dana, upalio iz prve i nije imao vibracije nikakve... tako da sto se zime give to zaboravi....
Comment
-
Comment