Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Hvala svima. Osecaj je cudan kazu da se zvanje majka stice 9 meseci a otac mora da se nauci...
U svakom slucaju preporucujem svima. Sta me dalje ceka.... Ko zna.
Znaci obaveze oca su sledece (za sada).
1. Da saceka ispred (uzas neizvesnost strah) Ovo sam uradio
2. Da vidi majku i bebu (lepo, cudno,) Ovo sam uradio
3. Da kupi mali pampers, pavlovicevu i vlazne maramice Ovo sam uradio
4. Da se napije doooobro Ovo sam uradio i jos uvek radim........
5. Kad izadje verovatno sam nahebo ali sta cu....
Fala Fala, nego ima li ovde neki TATA sveziji da me uputi sta sad da radim
Mali place li place, kazu ima grceve. E pa sad ja Vas da pitam kako da mu uradim dijagnostiku i sta da mu zamenim ili nastelujem pa da svi spavamo kako treba....
Cestitam od srca!!!
Ja sam evo calac-profesionalac ve 11 godina. Ko juce da je bilo....
Nema ti tu nekog stelovanja.. Moras sebe da nastelujes za drugi rezim voznje! A za grceve u apoteku pa kupi caj protiv grceva, pa lagano na kasicicu po malo....
Prvo cestitke! Nek je ziv i zdrav mnogaja ljeta!
Ja sam tek sad uochio dogadjaj...
Za stelovanje, pa nudice ti sve i svasta od raznoraznih aditiva, ali nijedan ne deluje dokazano... Caj protiv grcheva, dodushe, svakako ne moze da skodi, ako nista drugo, ugreje stomacic. Jedino sto je u nasem slucaju radilo (mushki, X 2), bilo je da stavim dete grudima na moju podlakticu, saka ispod stomaka, glava viri pored lakta, i izigravas ljuljasku, sa grosse amplitudom. ..
Grčevi: Kad je moj Joe bio beba (pre 8 godina, kako vreme leti)
kao najbolji "aditiv" se pokazao čaj Plantex, Lek Ljubljana. I Dukeov pristup definitivno pomaže
Comment