@prolupator, sta bre mala, vec je par puta dok je gledala crtani proslula sok na istu, pa sam ja obeleo dok ocistio nisam. Tako se deca uce sta je tastatura
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
e ja sam iskusno prvo veliki stan da ne moze da se na to vadi, ali sada posle drugog stvarno se je jurim za trece. da vidis kakva je to bezanija
no uporan sam ja stici cu je
mora de se radi na natalitetu
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
E, Bonde vi tajni agenti imate i tajne fondove, a mi moramo sve sami da zaradimo . Stan je dvosoban, dovoljan dok bebiste ne napuni dve godine, a do tad mora nesto vece i to dovoljno veliko da i drugo bebiste ima mesta A onda ..... hehehehehheeeeeee
Drugo dete se uvek namontira "neplanirano".Bilo je "da prodju sankcije" pa "inflacija".......,a mladja ćera se rodila upravo u momentu kada je deda Avram plate stabilizovao na 5-6 DEM.
Igore, od 7 godina braka 3,5 godina preko grane, bez porodice... jbg cena slave i malo roditelji pomogli i malo miraz i tako... tajni fondovi my ass
posto deca jesu najvece bogatstvo ja definitivno ganjam do treceg, a za cetvrto moram da nadjem drugu zenu
Comment