Cannon girls
Collapse
X
-
Ja ovu sliku sinu ne smem da pokazem, nesto mi vec sada pokazuje slabost ka zelenim ocima i svetlijoj kosi.
Mala je medena, svi ostali komentari su suvisniKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Covece..nisam je ni prepoznao...pre 2 nedelje vidjena kao suvozac a sada vec vozi...ala vreme letiTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Odg: Cannon girls
E, pa narode, ovde se odavno nisam pojavljivao. Naravno, deca rastu, a moje devojčice su već prave devojke.Starija je već na studijama, a mladja ove godine završava srednju školu.Hm, mogu i da se pohvalim da je starija upravo pre neki dan postala državni prvak( već je bila vice-šampion države i vice-šampion Balkana) na bodi-bilding državnom prvenstvu u Smederevu, naravno u svojoj kategoriji. Slike namerno neću postavljati, ostavljam vama da se malo potrudite......Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Tati je puno srce
Nisam ljubitelj (potrudio sam se) ali je lepo
Comment
-
-
Hvala, hvala.....sada se spremamo za Svetsko prvenstvo koje se održava upravo ovog vikenda u N.Sadu, pa ćemo da vidimo gde smo u "malo" proširenoj konkurenciji.Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Pa kad sam vec poceo......Eto, bilo je i to Svetsko prvenstvo u NS, tu smo dogurali do 6-tog mesta. Nije lose, mada nisam bas zadovoljan, ali idemo dalje! Sada od aprila ide sve ponovo, drzavno prvenstvo, pa balkansko, pa evropsko u Zagrebu,pa .......Ozbiljno se pripremamo, a o ishodu cemo vas obavestavati! Hvala na podrsci!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment