007 Naslednici
Collapse
X
-
007 Naslednici
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. RadovicTags: None
-
-
Sta da kazem osim da je mi je to najveci imetak i da pored njih sve ostale vrednosti blede, jedino su oni vecniKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Hvala bogu da su na majku, da li ste vi normalni da lice ne mane
A boze zdravlja i planiramo jos samo da nagovorim jos zenuKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Hvala,
kombinacija je dobra, ali je cerka toliko prefrigana i lukava, da sin cesto i ako nije ni kriv ni duzan ispadne upravo to jer ga ona sa 2 godine prevede preko vode.
Valjda je je na majku
Tako je i meneKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Comment
-
-
sta??? pa zar moze gore od ovoga sada sto mi radi
neka zato i postoje cere, da vrte oko malih prstiju, prvo nas a posle i neke drugeKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Comment
-
-
Bonde,deca su ti preslatka,a mali lici na tebe,100% isti ti,majke mi,samo je nekako lepsi od tebe....
Salim se ,stvarno su preslatki,cerkica je kao med!Neka su ti decica ziva i zdrava 100 godina!
Comment
-
-
Jedan kolega me je sreo pre par dana u gradu sa sinom i gleda mene, pa njega, komentar
AUUUUU brate copy-paste i produzi dalje
Naravno da je lepsi, i treba da budeKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Comment
-
-
Zamisli tek kada sam morao junioru da objasnim sta je ovaj cika rekao i zasto se ja toliko smejemKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Comment
-
Comment