Jao boze koji bebac pravi je mali troll-ic sa tom frizurom. Ja ubedljivo kasnim ali shta da radim, sve naj bolje, neka bude zdrav, pametan pa ce i sreca sama doci.
Kladim se da ce da hrche "hhhhhhhpsssss hhhhhhhpssssss".
oooooo pa onda moramo da mu kupimo ovako nesto... matori evo da vidis kako ti stoji... nemoj da se sekiras... to su slatke muke. moras prvo da prelezis grceve pa zubice. posle toga je laca...
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Nisam pre ni primetio ovaj deo foruma, ali vidim novi clan 206 junior, pa mi bi sumnjivo . Cim bude mogao daj ga da malo izlupa po tastaturi i postuje u ovaj thread .
Frizura je vr, a i ostale slike iz teme
Shto zelim svojoj porodici zelim i Tebi i Tvojoj!!!
Ja bolje ne mogu.
Nek Ste Vi nama Zivi i zdravi!!!
JEL DA JEL DA JEL DA..... NAJBOLJI OSECAJ kad uzmesh Veknicu u ruke i gledash kako spava???
JEL DA?
Uzivaj u miru... kad bude ... mislim, sad ce da nastane... ajde vishe kad ce 6 meseci da sedne, pa onda kad ce 12 meseci da hoda, onda kad ce da progovori, da znam shta ocesh, onda sa 18 meseci, ajde da se smirish malo, sa 24 meseca, joj kako je bilo lepo kad je samo ****o i spavao(PRVIH 6 MESECI), sa 2.5 godine...
Dignesh ruke, jer si posedeo malko, izgubio kose malko, i pomirish se sa Zivotom da to tako mora...
i bre TAZZ , sad nije vise zanimljivo, otkrio si mu sve cari ocinstva... nego ne brinem se ja za njega posto cim sam vido karfijol u kesi sve mi je bilo jasno ... brine mene ovde neko drugi koji tek treba da postane TAJCIGA .
Comment