Pomoć oko modifikacija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ognjen
    CBC Senator XXL
    • 21.02.2008
    • 438
    • Novi Beograd
    • -

Pomoć oko modifikacija

Interesuje me da li u garaži kao modifikacije treba navoditi samo tuning styling, ili i popravke u koje ne ulaze neki delovi van fabričkih normi (Tipa zamena zupčastog kaiša, kvačila...)?
    Gledao sam garaže i vidim da ima onih koji pišu samo nadogradnje, drugi pišu sve i onih koji ne pišu ništa. Mislim da bi ova garaža bila dobra baza podataka kada bi se sve upisivalo i ljudi bili malo vredniji.
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: Pomoć oko modifikacija

Ako se dobro sećam neki davni dogovor je bio da se upisuju samo tuning stvari, a sad i ja vidim (u ovoj verziji je mnogo preglednije) da ljudi upisuju svega.

Nemam pojma, javiće se neko od nadležnih, sve može biti tuning i zamena kaiša ako je stavljen neki fensi, a i stajling može biti brojanica na retrovizoru, ukusi su različiti...
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Ognjen
      CBC Senator XXL
      • 21.02.2008
      • 438
      • Novi Beograd
      • -

U ovoj verziji je baš , baš pregledno. Baš zato sam i počeo da ukucavam sve krupnije stvari, ali reko da ne preterujem. Ipak je naziv "modifikacije".
      Ovo bi mi bila dobra online servisna knjiga sa svim troškovima.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Ideja je bila da se skupi tjuning na jednom mestu, 98% populacije to ne radi pa se koristi kao dobar troškovni podsetnik. Manje više se uvek zna ko stvarno tjuninguje a ko stajlinguje tako da malo smešno zvuči mofifikacija zamena ulnog filtera ali i to je sastavni deo "njegove" garaže tako da u principu to što će neko kliknuti pa pročitati da je zamena filterau pitanju i nije tako strašna stvar.
        Vremena i KS govore sve ostalo...
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Ognjen
          CBC Senator XXL
          • 21.02.2008
          • 438
          • Novi Beograd
          • -

Znači može, iako nije tome namenjeno, ionako neće niko gledati jer se zna ko tjunira.
          Ništa, onda ću da upišem chip i Xenone.

Comment

Working...
          X