Firefox - problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cherokee_NS
    CBC Senator XXL
    • 08.02.2009
    • 802
    • Novi Sad

Firefox - problem

Imam na racunaru Mozillu Firefox 3.5.5 (poslednja verzija) i imam sledeci problem:

Kada udjem na ovaj forum, trazi mi da se ulogujem sto i ucinim... Nakon logovanja, on me vrati na index stranicu foruma, i pise nisam ulogovan
    Pokusam nekoliko puta, kad nece ... Ista prica, ulogujem se, i nakon toga sam opet odlogovan...
    Probao sam brisanjem svih offline podataka, cookies-a, cak i reinstalacijom, i opet isti problem...

Sta mi je ciniti? Sad sam usao pomocu prastarog IE ...
    Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!
  • Marcus
    CBC Senator XXL
    • 19.10.2007
    • 631
    • Novi Beograd - B62

Re: Firefox - problem

Isti problem sam imao danas, obrisao sam cookies, i sad je sve ok... Nisam nista drugo uradio, samo to, ne znam zasto tebi ne radi...

Ja nisam mogao ni preko IE-a...

Comment

• MarkoFaca
      CBC Veteran
      • 10.09.2007
      • 108
      • Karaburma, Beograd
      • Opel Vectra C 1.8

Isti problem danas i na poslu i kod kuće, obrisao sve "kolačiće", i sada radi kako treba... Verzija je doduše 3.5.4...

Comment

• Cherokee_NS
        CBC Senator XXL
        • 08.02.2009
        • 802
        • Novi Sad

Opet sam obrisao cookies, i sad radi sve normalno

Sto se mene tice, moze lock, ili neka ostane tema otvorena ako se nadje opet sa nekim problemom u firefoxu
        Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• ale944
          CBC Senator XXL
          • 20.03.2006
          • 1457
          • Beograd

isti problem i kod mene... evo me pisem iz mrskog mi explorera... firefox nece da prihvati logovanje...
          http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• Marcus
            CBC Senator XXL
            • 19.10.2007
            • 631
            • Novi Beograd - B62

Ne znam da li ima veze sa verzijama, al cisto da kazem da i ja koristim 3.5.5 kao i Cherokee...

Comment

• Milorad90
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2007
              • 975
              • Beograd

Isto i meni danas,verovatno neki update odradi pa prsne ili sta vec...

Comment

• dacha
                CBC Senator XXL
                • 23.06.2007
                • 356
                • Beograd, NBG
                • Xsara II 2.0i

Isti problem bio i kod mene... Firefox verzija 3.5.4

Prilikom logovanja prihvati user i pass otvori korisnicki panel a onda redirektuje na index ili na prethodnu stranu a na mestu user-a stoji opet login.
                Ulogovao sam se preko explorera pod mozilom (inace odlican addon za mozillu https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419 sto je lokalizovalo problem sa samo jednim browserom.
                Vratio sam se u firefox i obrisao cookies i sve ostalo (ctrl+shift+del i izaberete everything) i evo me sad ulogovan iz firefox-a sve normalno;]

Verovatno je cookie problem ili nesto iz cache-a, zakacila ga ova svinjska osveta h1n1
                The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.

Comment

• Franjo
                  Banovan
                  • 14.08.2009
                  • 2831
                  • Inđija - Beograd
                  • Renault megan II res

Originally posted by Marcus
                  Ne znam da li ima veze sa verzijama, al cisto da kazem da i ja koristim 3.5.5 kao i Cherokee...
                  Ja koristim 3.5.3 i nemam nikakvih problema. Mislim da nije problem u Firefox-u već u postavkama Windows-a i Firewall-a. Koristim XP Pro SP2 i Firefox default.

Brisanjem cookies nisi rešio problem, već si onim izborom everythig dozvolio kolačiće

Comment

• dacha
                    CBC Senator XXL
                    • 23.06.2007
                    • 356
                    • Beograd, NBG
                    • Xsara II 2.0i

Originally posted by Franjo
                    Brisanjem cookies nisi rešio problem, već si onim izborom everythig dozvolio kolačiće

Ne znam kako si to zakljucio ali na precicu u mozili ctrl+shift+delete u firefox-u dobijas ovaj meni gde biras everything, ne pominje se nikako dozvoljavanje bilo cega...

Nakon ovoga meni je proradilo najnormalnije pre toga sam imao problem kao i ostali i meni nista ne ukazuje na sistemski problem, ja moj fw nisam pipao a problem imam i od kuce a evo sad sam se logovao remote na posao (tamo imam mozillu 3.5.5 danas update-ovana) i odatle je bio isti problem dok nisam obrisao recent history.

Comment

• 206
                      Admin od ispočetka :)
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Pokusajte da u listi cookies koje browser ima sacuvane, nadjete BAS cbc.rs i obrisete samo njega, umesto da brisete sve.
                      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• overspeed
                        CBC Senator XXL
                        • 24.05.2005
                        • 2779
                        • Kosovska Mitrovica

Imao isti problem, verzija 3.0.15 (novije verzije su mi pravile probleme sa nekim programima pa sam se vratio na ovu), pomislio sam da sam banovan or something Kad sam se bez problema ulogovao preko IE shvatio sam da je problem u Firefoxu. Pored cookies sam pobrisao i cache i authenticated sessions i sad sve radi kako treba.
                        http://www.bmw.tv

Comment

• dacha
                          CBC Senator XXL
                          • 23.06.2007
                          • 356
                          • Beograd, NBG
                          • Xsara II 2.0i

i 206 mudro zbori ukoliko ne zelite da "ocistite" browser, ja inace volim to da praznim sve ali to je verovatno profesionalna deformacija, u svakom slucaju ima vise resenja pod uslovom da je cookie problem, nisam probao samo njega ;]

Comment

• cybland
                            CBC Veteran
                            • 11.04.2009
                            • 131
                            • Beograd

Potvrđujem da je problem samo u cookie-u. Rešenje je odrisati cbc.rs cookie. Ako vas mrzi da ga tražite onda u "Clear Recent History" (Tools padajući meni) odaberite samo cookies.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                              - 42 -
                              • 03.02.2005
                              • 2235
                              • Novi Sad

Koliko čitam, niko se još nije žalio na IE, samo firefox, da li ste sigurni da on nema neki update, meni se to desilo danas posle update-a Chrome-a (developer chanel) pa mi nije bilo sumnjivo, u istom trenutku je iz IE8 radilo, obrisani kukiji u chrometu i odmah je proradilo, tako da nisam pridavao značaj, sad vidim da je neki problem i to ponajviše sa firefox-om.
                              Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                              11.04. 0:12 #2
                              Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

Working...
                              X