Pravila oglasa

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sn00py
    CBC Senator XXL
    • 15.08.2005
    • 851
    • Belgrado

Pravila oglasa

Moram da pohvalim administraciju na revnosnom obavljanju svojih duznosti, i da se zahvalim sto mi nije odobren oglas!
    Eto samo sam to zeleo da kazem...

BMS team
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: Pravila oglasa

ovo su pravila. kada oglas bude u skladu sa njima, bice odobren.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• sn00py
      CBC Senator XXL
      • 15.08.2005
      • 851
      • Belgrado

Kada smo vec kod pravila koja sam ja prekrsio...

<5> Oglasi članova koji su se registrovali samo zbog postavljanja oglasa, neće biti odobreni.
      Potrudite se barem toliko da se predstavite i unesete lokaciju odakle ste.

Ovo je jedno od osnovnih pravila na SVIM forumima, bez obzira na to ovaj oglas je odobren..

<7> Obavezno je korišćenje prefiksa ispred naziva oglasa.
      [P] za prodaju
      [K] za kupovinu
      P: Suzuki Swift GTi
      P: Opel Calibra 16v
      P: prodajem bmw e46 320d 2000.g
      ..kao i jos dosta oglasa u toj sekciji, koji su odobreni..

<10> U sadržaju oglasa dajte što više informacija, slike, kontakt i obavezno cenu za robu koja je na prodaji.
      Ovo pravilo bar jos 10 oglasa krse, da ih ne navodim, takodje su odobreni..

Da ne smaram dalje, zeleo sam tako neke stvari da podelim sa vama, cisto da bi se videlo u kojoj meri su pravila za sve ista, pogotovu koliko se postuju clanovi koji su ovde takoreci od osnivanja foruma, da se ne posalje ni pp o obrazlozenju..

BMS team

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Postoji pravilo foruma, istaknuto je drugom bojom iznad oglasa. Ne vidim razlog da se svako otresa javno zato što mu nije oglas objavljen. Dobronameran pristup bi bio po pravilu foruma a to je pitanje upućeno moderatoru foruma to jest oglasa, čije ime je istaknuto na forumu. Ima ih troje.

Pravilnik je okačen u skorije vreme i postoji mogućnost da su stariji oglasi prošli kako su prošli kao što postoji mogućnost da živ čovek pogreši. Ljdski je grešiti ali isto tako i opraštati. Zato ne vidim svrhu ove teme pogotovo što si stari član i nema razloga za ljutnju.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
        X