zelim da vas pohvalim stvarno MNOGO korisnih i zanimljivih informacija ja nisam mogao da spavam dok vecinu toga nisam procitao,ali obzirom da je 6 sati ujtru mislim da je vreme da se malo odmori pozz svima i jos jednom svaka cast!
nisam znao gde pa evo ovde
Collapse
X
-
Re: nisam znao gde pa evo ovde
Nije pravo mesto ali prija, zahvaljujem u ime tima
-
-
Već nekoliko dana, nakon logovanja i poruke "Hvala što ste se prijavili...", nema poruke dobrodošlice, niti spiska aktivnih članova, na dnu stranice. Da li to znači, da nisam "autorizovan", jer mi se to ranije dešavalo?
Klikom na novosti, poruka se pojavi na uobičajenom mestu i ostaje nakon povratka na glavni meni. Pojavi se i spisak aktivnih članova i broj posetilaca.
U čemu je problem?
Comment
-
-
Re: nisam znao gde pa evo ovde
Ugaseni su moduli koji usporavaju rad foruma.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Pogledajte vremena, izbrljavilo je forum skroz, ne čitam nove teme već 3-4 dana, kliknem na šta je novo, no medjutim prikaže novo sa datumom i sve, ali mi zadnja poruka bude stara 2-3 godine.
Pošaljite mi odgovor na PP jer ga ne mogu drukčije pronaći....
PS, izgleda da mi je sad najnovija poruka na prvoj a ne na zadnjoj strani, a i crvene teme nema od tada...Last edited by bojanjov; 08.09.2012, 22:00.
Comment
-
-
Crvene teme nema već bar 10 dana ako ne i više a forum nije izbrlajvio jer je Franjo podigao temu iz obdaništa, datumi su dobri a to što je prva poruka na prvoj strani je krivo da si negde prestisnuo da tako prikazuje, ispod teme recimo. Proveri šta piše ispod teme i u tvojim podešavanjima kako da ti prikazuej poruke.
U svakom slučaju postoji jedno dugme gore u meniju koje se lepo namenski zove šta je novo? i to dugme pokazuje ba što, nove poruke.
Comment
-
-
Pa našao sam, hvala...
Kada se izgubila ta crvena tema, kvačica je obeležila da prvo prikazuje nove teme, a ne starije i najnovija poruka je bila smeštena na prvoj stranici a ne na zadnjoj kao do tada...
Sreća nisam rušio windows
Comment
-
-
Nemoj da se sekiraš, ja sam neki dan rušio forum 56 puta u trajanju od tri sata dok nisam utvrdio da mi se ruter nekako zaglupio i forum radi posle reseta servera oko minut a posle nije dostupan. Sve je to trajalo nešto sati dok nisam otišao do druge mašine i video da sve notmalno radi... Falila je dlaka da vraćam bekap od jutros a bilo je večeŠta sam sve u medjuvremenu "ispodešavao" samo tice znaju...
Crvena tema ima mnogo nepravilnosti pa je isključena dok se ne "popravi " a možda bude skroz novi "look" ako se potrudimo
Comment
-
Comment