Dali je obavezno predstavljanje ostalim clanovima,i kde se predstavlja?
Predstavljanje
Collapse
X
-
-
-
Re: Predstavljanje
Klasično ono naše kad ništa ne pomogne pročitaj uputstvo, jesil pročitao? Nisiiii? Da li je to red kad se negde učipiš? Jesteeee....
viewtopic.php?f=376&t=2416
Pročitaj član 5.
Inače ima preko 500 foruma a meni treba još koji pa u potaji da ne vidi onaj Bezopasni otvaram po jedan-dva na dan tako da štedim
Comment
-
-
To i ja stalno govorim dori ali ona nece ni da cuje. Predlozi nesto, mozda ce pre poslusati nekog novog sa strane nego nasYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Tu negde u okolini imaš box za predloge, svaki pročitam i razmotrim, više ljudi uvek više vide.
Comment
-
-
Pa upravo o tome i pričam, kad nešto tražim i kad treba da dobijem koncizan odgovor, ni admin foruma ne zna da mi kaže kako da dođem do teme, nego dobijam odgovor "tu negde u okolini imaš box". Zamisli kako je meni koji sam prvi put ovde
Evo postavio sam temu ovde viewtopic.php?f=156&t=53940
Code:P.S Poslednji 10 god forumi su mi specijalnost, čak i uređujem jedan za PC entuzijaste, tj.naš najveći overklokerski forum u regionu: [url]http://www.hwgurus.com/forum[/url] koji ima daleko manje poseta nego vi ovde.
Comment
-
-
Naravno da znam gde je, ja ga pravio samo sam hteo da vidim oćeš li ga naći
Comment
-
-
Lepo si izreklamirao svoj forum, a što se tiče solenja pameti oko uređivanja:
Total members that have visited the forum today: 8 (poslednja poruka napisana 20.03.2011.) VS In total there are 246 users online :: 50 registered, 8 hidden and 188 guests (based on users active over the past 30 minutes)
toliko o iskustvu, samo računaj da se sad 1 sat posle ponoći i da je poseta slaba, 85% gostiju su pravi ljudi, onih 15% razni nepoznati i novi botovi, itd.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
Comment