Važe li pravila pod 1/ Pravilnika foruma?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Važe li pravila pod 1/ Pravilnika foruma?

"Pravilnik Foruma:

1. Pristup i aktivacija Vašeg naloga:

Da bi se izbegle razne nesuglasice i održala zdrava klima na forumu, pristup je omogućen svima koji prođu proces registracije. Aktiviranje Vašeg naloga vršite samostalno, prateći link koji ste dobili u e-mail poruci, na adresu koju ste ostavili prilikom registracije.
    Za svakog novog člana, moderatori odobravaju prve tri poruke.
    "

Nedavno je novi član, u prvom postu, izneo u svojoj poruci uvredljive kvalifikacije na moj račun. Nakon prijave, post je obrisan, ali mi nije jasno, kako je do toga došlo? Da li je to propust moderatora, jer se radi o očitoj provokaciji? Na koji način se ostvaruje pravilo, da za svakog novog člana moderatori odobravaju prve tri poruke? Softverski, ili na neki drugi način?

Rekao bih, da je taj nalog korišten samo za tu priliku, od strane nekog zlonamernog "prijatelja"!
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Franjo ne budi paranoik.
    Čovek je upotrebio žargon da kaže kako si lupio. Posredno jesi lupio iako si preneo poruku u kojoj je drugi lupio. Ako je kofa bušna onda je bušna, rupa na cevi pre ili posle kompresora je svejedno.

Ja sam obrisao poruku i kaznio dotičnog sa nešto poena zbog načina na koji je izneo svoje mišljenje, može to i kulturnije da se kaže. To mu je saopšteno preko PP-a.

Kad bi meni moderator ili admin opalio prvu poruku i kaznio me i ja ne bih pisao više ili bi bar čekao da prodje vreme.
    Franjo, imam 13.000 poruka, nekoliko desetina banovanih ne računajući ove botove, pretnje od vazelina, margarina do zubara itd... I opet nikom ništa, daleko sam ugroženija vrsta po tom pitanju od tebe.

Da, i dalje se odobravaju poruke (prve tri), moderator nekad odobri u žurbi a nekad ne gleda a nekad smatra da je ok. Ne plaćamo moderatore pa ne mogu da im odbijem od plate.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Franjo
      Banovan
      • 14.08.2009
      • 2831
      • Inđija - Beograd
      • Renault megan II res

Hvala! Ne radi se o paranoji. To sam odavno prevazišao. Pitanje te "crne rupe" obrađeno je u temi, pa da je dotični malo bolje pročitao, video bi, da se ne radi o lupetanju. Ali, kao što si mi preporučio, da smanjim... Treba li još?

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Franjo, veliki si dečko da bih ti ja ili ko drugi govorio da li da smanjiš ili ne, moraš sam odlučiti.
        Aska i Vuk je poučna, obrisao si poruku kod Šoneta koje je baš dobra zato što nisi bio siguran da li ... Svako ima svoj kantar i brojač pa...
        Za ovo, žalio si se, bio si u pravu, rešili smo.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
        X