Praćenje tema i smajlići

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Praćenje tema i smajlići

Nisi dobro podesio a smajlije imaš na 9.dugmetu ako koristiš ovaj editor (brzi) a ako koristiš prošireni onda ih imaš sa desne strane dva reda i piše ispod pogledaj još smajlija.

Editor se podešava u tvojim opštim podešavanjima a praćenje teme u temi a kako da dobijaš obaveštenje takodje u tvojim podešavanjima.

Ako ti to kazem moracu ti uraditi isto sto i njemu
    Neka, ne moram znati, šta me briga
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • painter
    Banovan
    • 04.03.2010
    • 738
    • beograd,m.mostanica

Pa.ili sam ja...ili ovde nesto nije u redu...Niti sam nasao smajlije niti pracenje teme!

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Ne bacaš ptičara dovoljno visoko.
      Prvo, imaš forum za pomoć oko foruma, tamo nešto ponekad i piše.
      Piše da se uključi pun ili delimično obogaćen editor da bi video koje kakve kerefeke pa i smajlije. Uključio sam ti.
      iznad svake teme ili foruma ima nekoliko polja u zavisnosti od kategorije kojoj pripadaš. Ima i neka koja se zove u vezi tema, klikneš na nju i razumećeš.
      U svojim podešavanjima (gore desno) vidiš šta pratiš i šta si izabrao da ti stiže obaveštenje. To što si rekao poštarima da želiš obaveštenje o novinama je jedno a šta će stići je drugo pošto poštari ne znaju koje novine da ti šalju.

Daklem, podešavanje pa odmah dobiješ teme koje pratiš, onda klikneš na pogledati teme pa štrikliraš koje bi da dobiješ na mail pa...

Pa onda dole pogledaš (ispod poruke) u traci šta piše pa piše odgovor sa citatom pa brzi pa napredni pregled pa klikneš na to sve neće izleteti crvena pesnica i tresnuti te u nos... slobodno probaj.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• painter
        Banovan
        • 04.03.2010
        • 738
        • beograd,m.mostanica

Eh,eh! Problem je sto nigde nisam video da pise "editor".I to sa pracenjem sam probao,ali opet cu sa Tvojim uputstvima tipa onih na uredjajima za nesretne Amerikance.A sve drugo sam probao.Sad imam smajlije i sve ostalo iznad poruke,hvala.

Comment

• painter
          Banovan
          • 04.03.2010
          • 738
          • beograd,m.mostanica

Hehe,ja sve trazio na pogresnom mestu!Znas kako kazu,"ako hoces da se sakrijes od policije idi u policijsku stanicu,tamo nikome nece pasti na pamet da te trazi"! Tako i ja,trazio negde tamo a ono mi pred nosom! Brisi ovo,sramota!!!

Comment

Working...
          X