Verovatno ste svi primetili da se forum vuče u poslednje vreme. Radimo na tome da ga prebacimo na neki sa većim resursima i to će biti ovih dana, imajte još malo strpljenja
Prebacili smo nekako, sad treba i da proradi kako treba. Pomoći će ako prijavite sve što ne valja.
Obzirom da je prebacivanje zahtevalo bućkiriš od kombinacije čist forum stara baza i još što šta ima neslaganja.
Braon temu sam popravio na brzinu šta su javili da ne valja
Server je strvina naspram starog, sad radi dosta na sirovu snagu ima tu još mnogo da se podešava ali obećava za sada
Omogućiće da mnoge slike budu kod nas, kao i fajlovi da ne bi ubuduće nestalae slike sa objašnjnjima ili šeme pa tema gubi smisao. Naravno time će se i brzina povećati jer se često dešava da su javni serveri za slike preopterećeni...
Jel' treba neki nakovanj da se premesti, da pomognemo, ?
Ne mislim na Bele njive, !
Mislim da je sad na redu da namestiš bolji redosled podforuma, ono, majstorisanja pa ostalo...
Ili je to pretežak nakovanj za sada ?
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Sinoć, osim problema sa našim serverom, nešto me je kočilo i na telekomovom ADSL, tako da sam, umesto uobičajenih ~170 Kb/s, prilikom update na Firefox 8.0 imao maximalnih 20 Kb/s.
Akcija se odvijala u to vreme, pa se pitam, ima li to ikakve veze? Danas još ništa nisam skidao, ali, kao što je rečeno, Forum teče dalje bez uočljivih problema.
Probaj da kad se uloguješ na bilo koji od ta dva načina da se redovno odloguješ. Ne gasiti prozor nego odjaviti se ili logout koji već jezik koristiš...
Comment