Pomozite mi, novi sam, kako da se javno dopisujem preko foruma?
Pomozite mi, novi sam
Collapse
X
-
Pozdrav forumasi!
Da ne otvaram bez potrebe novu temu, summonovacu ovu staru. Da budem iskren, zbog dugog staza na jednom drugom forumu mislio sam da sve znam, pa nisam ni procitao pravilnik kad sam se registrovao, nego sam požurio da posaljem kalimeru pitanje na pp o nečemu što me interesovalo. Nisam prije toga nista javno postovao, ovo mi je prvi post. Cekao sam skoro mjesec dana da se covjek pojavi i odgovori mi na poruku, i onda dobijem samo obavijest da mi je pokusao odgovoriti ali da mi je prijemno sanduce puno, a nemam ni jednu poruku u njemu. Poslije sam procitao pravilnik ali mesto mi jos uvijek nije jasno - mogu li ili ne slati i primati poruke, ili kada cu moci? Da li cu ikada vidjeti poruku koju mi je poslao, ili je nepovratno izgubljena?
Hvala unaprijed dobroj dusi koja bude imala strpljenja da mi ovo pojasni.
Comment
-
-
Pošto si napisao bar jednu poruku, nekad se to radilo na forumu za predstavljanje, forum će ti promeniti status sa tek je upao u CBC član. Tako stičeš pravo da pišeš na PP i da ti pišu.
Comment
-
-
Da ti pravo kažem nemam pojma, to sam podešavao još u praskozorje foruma. Mislim da je na "čekanju" a ako nije pitaj ponovo.
Comment
-
-
da se bez veze ne dopisujemo odgovorit ču ti javno.ako ti bembura zadimi kad odstoji neko vrijeme mijenjaj gumice ventila
ali nađi nekog tko ima alat i siguran si da je to radio,pazi nema zajebancije sa valvetronicom,možeš si napravit priličnog troška
ako ne poštuješ proceduru.
Comment
-
Comment