...nije otisao, vratice se i sve ce da vas banuje, zato sto offujete...
Vreme poruke
Collapse
X
-
Zaključak je da u nedostatku viagre treba dubiti na glavi...
Comment
-
-
-
i sta je sa vremenom?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Onako, kako sam napisao i dokumentovao! Pročitam vreme poslednje poruke: Danas 0.50, a, to danas je u stvari sutra po časovniku na compu i drugima. Vratim se u temu, kad tamo 23.51! Ponovo na početnu stranu foruma - tamo i dalje u budućnosti! I, tako sam je tri puta ignorisao uz banderu!
Comment
-
-
Sad slikaj ovu i tvoju poruku da vidimo vreme šta piše...
Comment
-
-
Ne vidim svrhu, jer sam već objasnio, da je neko ažurirao, dok sam pisao drugu poruku (koju nisam mogao da obrišem). Međutim, na onim slikama, urađenim nakon dosta vremena (drugi dan), "uhvatio" sam arhivske snimke (corpus delicti, ili inflagranti, ne znam iz koje p/m).
Da počnem od prvog vagona, pa vreme sadašnje:
Comment
-
-
Moraš pratiti ovo ozbiljno.
Nema razloga da me prozivaš da lažem, jedini sam admin ovde koji ima pristup da čačka te stvari a nisam to mesecima čačkao, nemam ni razloga da baš tebe zezam jer se sa podešavanjima foruma ne zezam pošto bi to bilo extra detinjasto.
Lično mogu da te zezam kao i ti mene naravno ali ovo tretiram kao posao, neplaćen ali jeste posao, prihvatio sam ga odavno i sad drndam vunu...
Da bi ipak nešto ostalo ozbiljno od teme šaljem ti ovu sličicu gde su vremena poruka onako kako ih ja vidim i mnogi drugi.
Već sam ti rekao da se to može razlikovati jedino tako da ti ja drmam vremena na forumu a nedrmam ili da ti se podešavanja tvog računara raz******ju iako ti to preko atomskog časovnika. Uzmi bre neki na feder, možda bude bolji...
USPUT: NAUČITE DA KORISTITE IMG IKONICU ZA SLANJE SLIKA A NE SPAJALICU ILI ATTACH... Naglasak je na NAUČITE dakle nije jednina...
Comment
-
-
er sam već objasnio, da je neko ažurirao, dok sam pisao drugu porukuYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Meni nije jasno, može da vrljavi sa setom države to jest područja ali to je uvek na pun sat vremena, tvoja slika pokazuje satipo
Znam kad sam pisao poruku u 13:06 a to meni tako i piše. Tvoja slika kaže 12:18 ... Što bi reklo ti čitaš poruke pre nego ih ja napišem i to celih 40+ minuta
Comment
-
Comment