Blokada pristupa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • veteran
    CBC Član
    • 16.02.2009
    • 28
    • beograd

Blokada pristupa

Zašto mi svaki put kad otvorim forum izbacuje "nemate pravo pristupa, odgovora....". Ima više godina kako sam se registrovao.
    Redovno pratim forum, za koga mislim da je vrlo kvalitetan i da nema boljeg kod nas što se tiče sfere automobilizma, da ne kažem svakodnevno, jer se može svašta pročitati, naučiti itd., ali se ne javljam iz više razloga; ima dosta tema gde nisam upućen u materiju pa ne želim da pišem koješta, kod nekih i što sam mogao da komentarišem opet izlazi ono " nemate pravo....", pa me onda mrzelo da se ponovo prijavljujem, a kod nekih mi glupo da komentarišem ( tipa "dobrodošao" kod novih članova ) i time povećao broj sopstvenih poruka.
    Ako je ovo kazna za neaktivnost onda je OK, ali smatram da ovo nije škola koja ima domaći zadatak pa ko ne napiše sledi crveni karton.
    Molio bih odgovor nadležnog a čak i da me isključite ( ili kako se to već kaže ) ja ću vas pratiti makar kao gost ili kolko mi bude dozvoljeno.
    Pozdrav
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Restrikcije imaju članovi sa 0 poruka a ti ne spadaš u tu grupu.
    Menjao sam ovih dana pravila za grupe da bih razvrstao neaktivne od aktivnih zbog davanja više prava aktivnijim članovima.

Možda sam (verovatno) nešto pogrešio pa bi mi trebao konkretniji primer gde imaš problema.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• veteran
      CBC Član
      • 16.02.2009
      • 28
      • beograd

Pa ovako.
      Ranije kad otvorim forum jednom a često i dva puta u toku dana normalno izađe početna strana, gde ja kliknem na "nove poruke" i čitam ono što me interesuje. Unazad neko vreme kad se prijavim izađe ovo:
      CBC forum Vam saopštava!

veteran, nemate dozvolu da pristupite ovoj stranici. Ovo može da se biti iz nekoliko razloga:
      1. Vaš korisnički nalog nema dovoljno privilegija da pristupi ovoj stranici. Da li pokušavate da izmenite nečiju poruku, pristupite administrativnim funkcijama ili nekom drugom sistemu?
      2. Ako pokušavate da pošaljete poruku, administrator je možda onemogućio vaš nalog, ili možda očekuje aktivaciju.

E sad da budem iskren ja nisam ni pokušavao da otkucam poruku na nekoj temi ili da otvorim novu temu, sve iz ovih gornjih razloga. Možda bi i prošla ta poruka to ne znam? No ako može to da se namesti da mi ne izlazi odmah "pretnja" OK, ako ne ja ću vas i dalje čitati koliko mi se omogući.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Ne znam šta da ti kažem sem da nisi kažnjen ali na osnovu opisa ne znam šta je.

Čim si napisao ovde poruku (otvorio temu) znači da imaš sva prava koja ti pripadaju.
        Ako te sistem u medjuvremenu odjavi (nepiše ti ime gore) onda možeš dobiti tu poruku ako klikneš na neku sliku ili neku temu mada toga je malo.

Kad uspeš da se uloguješ normalno, odjavi se odmah, tako ćeš obrisati privremen "kolačiće" a trebalo bi i brovseru da obrišeš kukije za cbc forum ako znaš kako se to radi.
        Drugo kad se nakog toga prijaviš, pre prijave obeleži onu kućicu da te zapamti za prijavu pa će te uvek sam prijaviti ako se prekine veza u medjuvremenu.

Probao sam danas sve da radim sa test userom koji ima tvoje privilegije i sve je bilo ok.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• veteran
          CBC Član
          • 16.02.2009
          • 28
          • beograd

Zahvaljujem, Kad budem imao nešto pametno da napišem probaću pa ako bude nekih problema nastaviću u ovoj temi.
          Pozdrav

Comment

Working...
          X