Prva poruka na forumu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Prva poruka na forumu

U poslednje vreme brišem prve poruke koje su postavljene u recimo forumu pravilnik i obavestenja i glase recimo kao:

Imam kvar takav i takav i naravno nikakav opis a ni auto nije spomenut kako treba itd...
    Znam da su forumi mrtvi i da je tolerancija baš opala pa se pušta svašta ali bre ljudi nepismeni preterujete..
    Utrošio sam mesece svog života a posle i moderatori da se to dovede u neki red i da ima smisla za upotrebu...

Svestan sam da ću izazvati loše komentare ali koliko moraš biti papan da izložiš problem o autu u forumu pravilnik???

Vremenom sam premeštao takve teme na odgovarajuće mesto, dao bolji naslov i sl.. Ostavim preusmeravanje da se zna gde je tema itd..

Sad više nemam te tolerancije, jednostavno je obrišem.. Ovo pišem da neko sazna zašto mu nema poruke koju je napisao..

Ima sve u uputstvu kako se koristi forum pa i to da je kulturno predstaviti se pa onda raspaliti sa mukom.
    Naravno ovo ti što to rade neće nikad pročitati a oni što to ne rade su pročitali uputstvo ili imaju dovoljno kulture da se ponašaju pristojno..

Eto, sad mi je lakše
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

pa ako ono nije savladao, znas kad će ovo videti...
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Na sveti nikad a možda i kasnije
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 2769
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 156SW

Imam osecaj da medju tim papanima ima i trolova tako da brisi i ne razmisljaj mnogo.

Comment

• stevak
          CBC Senator XXL
          • 31.05.2009
          • 1215
          • Zemun
          • Saab 9000 cs 2.0T

Originally posted by Dora View Post
          Svestan sam da ću izazvati loše komentare ...
          Čije loše komentare? Onaj ko dođe na forum a prvi i, često, jedini post mu je iznošenje sopstvenog problema najverovatnije ne pročita ni eventualni odgovor jer je zaređao po svim mogućim forumima kako bi rešio svoju muku u roku od ODMAH, a da ni ne zna gde je sve postavio pitanje. Bivalo je ranije već takvih situacija pa ja, i kad (retko) znam odgovor, ne odgovaram.
          ex SAABotražitelj

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

a sto ne bi ostalo zapisano pa neko ko redovno koristi forum nadje i resi svoj problem.
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
            X