Znaci ako ste banovali coveka(spanjeli) zbog onog sto mislim da jeste banujte onda i mene i jos pola foruma!
Zasto ban?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Moze.
Samo nastavite da se javljate, ispunjavam zelje rado. Ako moderatori onakav vid zezanja dopuste to je njihova greska, ali ako ste na ovom forumu radi zezanja onda ste na pogresnom mestu.while(!asleep()) {sheep++;}
Comment
-
-
A ko kontrolise moderatorske greske? Ili su oni beskgresni i savrseni sve dok njima odgovara?
Mislim da su moderatori pratili sve vreme temu i bili upoznati sa pricom, neki su cak i aktivno ucestvovali i zezali se takodje, tako da nije razlog banovati ljude koji su ucestvovali u prici, a pride nisu bili bezobrazni vise nego sam vlasnik teme koji ih je pola stranica pravio ******ma i navlacio na onakva reagovanja.
Ok, pravilno je ucinjeno i tema je zakljucana na neko vreme, mozda da se samo neki od moderatora ukljucio u pricu i na vreme brisao postove koji nisu bili u duhu cannona, ili nisu bili prikladni, a ne na kraju kad je svima vec prosla zabava,pa samim tim i njima.
Comment
-
-
Moderatorske greske se stalno ponavljaju jer nemamo adekvatne nove moderatore a kod starih je entuzijazam za radom na 0. Vec je pravljen konkurs pa se niko nije javio za neku od funkcija.
Banovani su samo oni koji su to sami zatrazili i to zbog nacina na koji su to ucinili. Ovo nije demokratija, ako pojedinac misli da ce ultimatumom nesto postici u debeloj je zabludi.
Ako je Srdjan hteo da prijavi gresku mogao je na bolji nacin to da uradi, bilo bi razmotreno i objasnjeno da je Spanjeli vec imao ispade zbog kojih je ranije trebalo da bude banovan tako da je za ban sagledano i ponasanje od ranije a ne samo na ovoj temi prema kojoj neki ocenjuju preduzete mere. Nista nije crno ili belo.while(!asleep()) {sheep++;}
Comment
-
-
E pa to je ok i takav pristup je dobar, naravno da se ponekad svima nama nesto ne svidi, ali u slucaju Shete su svi ucestvovali i samo su moderatori trebali na vreme da odreaguju. Neki cak i jesu ali kao aktivni ucesnici u temi, sto je ponekad i bolji pristup nego seca knezova, ali kad dodje do limita, onda zatvaraj braaale ili seli negde u zezanje.
Mislim da je doslo do nesporazuma i lose komunikacije, i razloga banovanja Srdjana, a o Reaperu necu ni da pricam, ko vatra je ziva...
Comment
-
-
Zato malo vode na vatru nece da skodi
Vidim da cita temu ali samo kao gost. Iz ovoga bi i ostali mogli da izvuku neki nauk, nije mi zelja da nonstop banujem nekog niti imam vremena za to. Svaki konstruktivan predlog je dobrodosao.while(!asleep()) {sheep++;}
Comment
-
-
Originally posted by vujkeSvaki konstruktivan predlog je dobrodosao.
-obrisati temu "BX" zbog opasnosti po mentalno zdravlje ostalih na forumu.
-banovati malog, minimum do polozenog vozackog, a jos bolje do povratka iz vojske.
-skinuti bezrazlozne ban-ove bezrazlozno banovanim."dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
-
Napisaosam tamo a da ponovim i ovde. Junuio je već opomenut ranije samo niej imao značku. Sad je opomenut isto bez značke da ne napiše nijednu poruku u roku od nedelju dana ili će nestati trajno.
A vi svi što se sad raspitujete za junačko zdravlje ste mogli prećutati i ne praviti posao svima a sad posle bitke svu svi generali. On ne bi pisao sam sa sobom. Čovek otvori temu o autu i pretera, kao jedini je? Sad treba da budem sudija i da procenjujem mentalni profil svakog ko želi da predstavi auto ili da prvo prodje kroz odobrenje komiteje pa da mu se onda dozvoli.
Forum je onakav kakvog ga vi pravite a ne moderatori ili administratori.
Zaboravih da dodam...
Tema neće biti obrisana bar ne za sada jer treba da se vidi kako je "mali" takav i takav a i da se vidi kako su i ostali cvećke pa su dobrice i nisu učestvovali u tome nego eto tako slučajno prolazili pa stradali.
Svako normalan kad pročita temu će zaključiti šta treba i neće ga totangirati jer nema šta da ga tangira, ceo svet je pun gluposti, jedna manje više.
Dajte se malo kontrolirati, lako je ispred tople pećke seiriti. pokažite malo i pre nego što vas neko podbode da umete vi to i drugačije.
Tamo gde spavam ne kakam i obrnuto.
U medjuvremnu pisano...
@RANK
Predlozi se odbijaju.
Banovan je samo jedan i to nije bezrazložno, trebao je biti i prea i to na par dana. A ovi drugi ako na njih mislite pa što se urče ako ne znaju da lete.
Comment
-
-
Pa vidite u pocetku da su svi pokusavali da ga edukuju i da je to bila najbolja namera svih tamo, pa i posle nakon brojnih ******stina koje definitivno nisu u duhu cannona koje je lik izrekao ( jedna od najvaznijih da ne tvrdis nesto u sta nisi 100% siguran da je tako,mislim nema ni dozvolu a prica o lezanju ili upravljivosti), pa nikako ne ide, cak je i 206-ica pokusao, ali je i on digao ruke. Mislim procitajte samo potpise ljudi po cannonu bice sve jasnije.
Comment
-
-
Slazem se sa cvrletom,u pocetku smo svi pokusvali "normalnim" putem da mu nagovestimo da to i nije bas tako kako on tvrdi da jeste,ali ocigledno nije islo mirnim putem nego je on poceo i malo da provocira i nastala je citava zbrka na forumu. Inace decko je poznat i sa drugog mesta tacnije meni je poznat sa krstarice gde je od mene par puta dobio ban zbog slicnog ponasanja,jednostavno ne postuje starije ljude i autiret. I kao sto ste i sami videli sta god da ga pitate on odgovori moj tata ovo moj tata ono.
A sto je mene da kazem iznerviralo sinoc je kad je Laletu lupio na nos da vozi tatin auto,nekontam sta ima u tome lose? To sto oni zive bolje od ostalih i imaju para,ne znaci da druge treba da ismejava koji nemaju toliko.VW Golf MK1 2.0 16V (u izradi)
Comment
-
Comment