Ne interesuje me ko je Izbrisao potpis... I zashto ga uopste nema...
Bila je slika Mog Psa sa Mojom cerkom, u zagrljaju, i neko je "zabranio" ceo potpis... Psa su mi otrovali pre 5 dana, imao sam ga skoro 8 godina, Zar je moguce da TOLIKO SMETA NEKOME???
Zar je moguce Da JA smetam toliko nekome, U pravilu pise Jedna slika i jedan red Teksta, BILO ispostovano, uploadovano na CBC, koji je istu sliku smanjio na tumb... Nisam obracao Koliko je puta koliko, i naravno skinuo bi je koliko vec danas, jer sam se upravo nakachio da editujem potpis...
Zar smo ovde postali toliko Sujetni sa Tolikom dozom TASHTINE?
Ako je izlazila iz nekih okvira, zar ne postoji PP?
Ono kao nije problem samo je malko smanji ili shta vec?
ZALOSNO!
Kad sam skinuo sliku iz Potpisa, opet nema ISTOG?
SVAKA CAST!
Zar niko nikada nije izgubio neshto drago, neshto blisko...
Ili ovde ima ljudi koji su sebi dovoljni kakvi jesu, i toliko samozivi...
Verovatno ce i ovo biti izbrisano bez obrazlozenja, kao shto i jeste preko 200 mojih postova, kao shto i jeste POTPIS, bez upozorenja...
U shta se pretvorio CBC?
U reklamiranje? Kud se dede ono kao Uchimo, shirimo znanje i pozitivnu energiju?
Ochigledno nestalo sa Osnivachem Foruma, BOOST-om...
Pretvorilo se u neku Veliku reklamu?
Ne razumem...
POZDRAV!
IGOR M.
Bila je slika Mog Psa sa Mojom cerkom, u zagrljaju, i neko je "zabranio" ceo potpis... Psa su mi otrovali pre 5 dana, imao sam ga skoro 8 godina, Zar je moguce da TOLIKO SMETA NEKOME???
Zar je moguce Da JA smetam toliko nekome, U pravilu pise Jedna slika i jedan red Teksta, BILO ispostovano, uploadovano na CBC, koji je istu sliku smanjio na tumb... Nisam obracao Koliko je puta koliko, i naravno skinuo bi je koliko vec danas, jer sam se upravo nakachio da editujem potpis...
Zar smo ovde postali toliko Sujetni sa Tolikom dozom TASHTINE?
Ako je izlazila iz nekih okvira, zar ne postoji PP?
Ono kao nije problem samo je malko smanji ili shta vec?
ZALOSNO!
Kad sam skinuo sliku iz Potpisa, opet nema ISTOG?
SVAKA CAST!
Zar niko nikada nije izgubio neshto drago, neshto blisko...
Ili ovde ima ljudi koji su sebi dovoljni kakvi jesu, i toliko samozivi...
Verovatno ce i ovo biti izbrisano bez obrazlozenja, kao shto i jeste preko 200 mojih postova, kao shto i jeste POTPIS, bez upozorenja...
U shta se pretvorio CBC?
U reklamiranje? Kud se dede ono kao Uchimo, shirimo znanje i pozitivnu energiju?
Ochigledno nestalo sa Osnivachem Foruma, BOOST-om...
Pretvorilo se u neku Veliku reklamu?
Ne razumem...
POZDRAV!
IGOR M.
Comment