Odmah ispod prozora u kom kucaš poruku imaš i "Dodaj sliku uz poruku"
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Nesto mi sporo otvara a taman sam se privikao na stari al nema veze kao sto rece neko gore sve sto je novo uvek je bolje od starog.
Vidi se da se trudite a napretka mora da bude nazdravlje
Vreme potrebno da se generiše stranica Time : 0.288s | 29 Queries | GZIP : On ili Time : 0.140s | 14 Queries | GZIP : On |...
Vreme generisanja i sql upita je sasvim ok, sve ostalo je sporost veze, ping, ponašanje browsera, treba ponekad obrisati keširane fajlove u browseru...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Re: Predlozi. kritike, pohvale u vezi novog foruma
meni se iskreno ne svidja, forum je postao bezlichan, tj. nekako neprepoznatvljiv, tipichan.
neke od zamerki:
Portal ‹ Index boarda ‹ Cannonball zajednica, dobro došli ‹ Pomoć i predlozi u vezi foruma ‹ BOX za predloge
^ovi linkovi bi mogli veceg fonta, ovako se teze primecuju i nekako je to bilo lakse uocljivije na starom forumu
ne znam dal je do foruma, ali meni se nijedan link postovan u temi ne moze otvoriti (npr. iz Auto oglasi teme)
velika zamerka sto nema vise "garaze"
i takodje mislim da je logo bez veze
to bi bili neki prvi utisci...
shvatam da treba vreme za prilagodjavanje, i shvatam da je bilo vreme za promenu, ali mislim da ova promena ima vise minusa nego pluseva.
EDIT: trebalo bi vratiti i opis teme, ispod naslova. (prilikom pravljenja nove teme)
Obzirom da smo radili do 5:30 jutros, bar ja, zaboravio sam da zaključam ovu temu. Svakao sam hteo da otvorim jednu za komentare ali sam hteo da napomenem da komentari ako su negativni ne budu "seljački" nego konstruktivni. Neko se potrudio da napravi nešto, neko sedi i kupuje iz fotelje.
put do pakla je poplocan dobrim namerama...
svaka cast za trud ali... zasto menjati nesto sto je dobro i sto je do sada funkcionisalo kako treba. ok, kazete da ce vama biti lakse za ubuduce tako da ovu promenu kapiram kao neminovnost i ako mi se ne dopada.
i meni sporo otvara stranice i ako imam 1mbit vezu
Ma skoro sve je OK.Al dve stvari su me neprijatno iznenadile.Srusene u nase bespravno podignute garaze i nema Woody skina,pa sam malo pogubljen u pracenju.Ovi skinovi su totalno bezlicni i ubijaju foto pamcenje.
Primetio sam da ste uveli neku novu opciju,zove se prijatelji i protivnici,sta je to konkretno?
I jos jedna stvar,da li moze da se ubaci kao chat ispod,ako neko ide na yugo fan club zna o cemu pricam.Znam da je to mozda malo neozbiljno ali moze i da koristi.
Svaka cast nadleznima na trudu,iako mi je sve cudno i ne mogu da se snadjem,opet vidi se da ste trudili.
Garaža će se vratiti, samo je pitanje vremena. Ova nova platforma (phpbb3) se mnogo razlikuje u odnosu na staru (phpbb2) i potrebno je dosta rada i programiranja da se garaža prilagodi tom novom okruženju. Koliko znam, samo Miloš tj. uglavnom_bezopasni sada održava kod foruma. Odradio je ogroman posao, i za to svaka čast. Jel neko raspoložen da programira, a pri tome odlično zna php, smarty i phpbb framework?
Comment