Ako RSS čitaš iz browsera na kom si ulogovan, preuzeće tvoja prava i prikazaće ti sve što imaš pravo da vidiš, ako čitaš iz nekog eksternog programa, onda te smatra za gosta i prikazuje smao ono što gosti vide.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Vidim da je tema stara godinu dana, da li jos uvek radi RSS?
Da li to znaci da teme, tj nove poruke (ili pre nove poruke tema koje obelezim?) mogu da dobijem kao vest u nekom reader-u?
Ne znam kako to izgleda kada se koristi RSS nekoga foruma... otuda toliko pitanja.
Koristim Google Reader za par sajtova, pa bi mi bilo prakticno dodati i forum. Da li je to moguce?
"Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?"G. Carlin
Jel to umro RSS? Od juce (oko podne) ne radi. Do sada je radio dobro, koristio sam ga preko Google reader-a i na iPhone i odjednom prestaje da radi od juce. Moze neko da vidi koji mu je? Aj plz!
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Kako se uopste ubacuje RSS feed, recimo na IPhone...?
Ti nemaš kod tebe to, moram da ti ubacim ako hoćeš... kad namestiš čitač na telefonu.
Grrr evo bunim se ja prvi Nemo' se za*ebavljes sa funkcijama. Na'rani prasice i ne diraj dugmice
Sada radi super........konacno jedan tab samo.............
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Jedan polumobile postoji i testira se već dugo, ajde kad već predlažeš koliko mobilan, kao hi-lo verzija na nekim drugim sistemima - samo čitanje pa kad hoćeš da odgovoriš onda te baci na normalnu stranu, ili full mobile sistem i kakav.
Comment