Google bot i slicni njemu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cvrle
    CBC Senator XXL
    • 11.06.2006
    • 1008
    • Beograd,Banovo brdo

Google bot i slicni njemu?

U cemu je fora stalno ih vidjam da su prisutni u registrovanim clanovima, cisto me zanmima nista bitno, jer nesto stete forumu, usporavaju i sl.. Kako se uopste i registruju kad ima onih nekih zackoljica "da li si covek ili sta si". Primecujem ih i na stranim forumima pa reko u cemu je fora
    Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

• uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: Google bot i slicni njemu?

Oni oduvek postoje i pristuni su na svakom sajtu/forumu, samo se ne vide (kao na primer u prethodnoj verziji foruma i na običnim sajtovima koji ne ispisuju trenutno prisutne korisnike), služe da indeksiraju forum za pretraživače i tako još neke stvari, a kod verzije phpBB3 su fabrički definisani korisnici, kojima mi kažemo šta mogu da indeksiraju i time ga poboljšavamo i samim tim smanjujemo greške usled nemogućnosti pristupa nekim skrivenim/zabranjenim forumima.

Neki od njih zbog glupavog sistema rada mogu da uspore forum, ali koliko ja pratim, od prelaska na novog provajdera to se više ne dešava, a ranije su bili zabranjeni, baš iz tog razloga.
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• cvrle
      CBC Senator XXL
      • 11.06.2006
      • 1008
      • Beograd,Banovo brdo

Misterija resena, sad mi je jasnije cemu bar sluze, cak ispade da i nisu losi momci u pitanju
      Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Naprotiv, posećenost botova zavisi od ranga foruma, što je veći rang, to se češće dolazi.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
        X