CBC = "Polovni automobili", "Moj auto", ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • deki-ascona
    Bio nam je drug! RIP
    • 10.04.2007
    • 2118
    • NI , Trosharina

Re: CBC = "Polovni automobili", "Moj auto", ...

Sad je svako sa nickom "max****" ". , a iz Nisa je . po difoltu SUMNJIV . Imam utisak da je neki klinac u pitanu. A da ce mu neko polomiti noge - to je veoma izvesno.

Eto, maxa je pao, bolje ja da se smirim sa ovih mojih 10-15 nickova i da prestanem neko vreme da se oglasavam po Srbiji....
    Originally posted by Valent Vudriga
    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• UkiMazda
      CBC Senator XXL
      • 16.11.2007
      • 444
      • Beograd
      • Alfa 156 2.0TS

Kad porastem bicu Deki!! Koji si ti lik
      Moje misljenje je da cbc.rs ne bi trebao da ima oglase u sklopu ovog domena i foruma, mozda kad bi se napravio poddomen i tu bilo sve vezano za oglase, a sto se tice ovog foruma kad bi se uradilo ovako nesto sto JapanX predlaze:
      Originally posted by JAPANX
      ...takodje bih stavio opciju da se auto iz garaze direktno prodaje za stare clanove tako da bi samim tim auto imao i neku istoriju pa bi kupac lakse i bolje odabrao.. znaci nesto kao servisna knjizica koja bi trebala da ide u automobil...
      To je verovatno malo teze izvesti, ali nije nemoguce, ako bude trebalo, pruzicu pomoc onoliko koliko znam.
      Ovaj forum je, za mene bar, jedno mesto gde retko mogu da procitam gluposti i da se razocaram u ljude, i gde sam naucio toliko toga i resio mnogo problema uz pomoc clanova foruma. Mislim da ga ne treba "pretvarati" u oglase da ne bi izgubio svoj pravi smisao i reputaciju. Licno mi se nije svidelo to sto su se klubovi razdvojili od cbc-a pa su na posebnim sajtovima, kazem to kao korisnik foruma, jer su koliko vidim skoro neposeceni - svi smo navikli na cbc i ne prodje nam dan da ne svratimo ovde.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Poddomena može da se napravi na tone, nije problem, al inije mi baš jasno kakve to ima veze sa oglasima i forumom kad bi opet bili naši oglasi. Kad napravimo sajt biće sasvim drugačije oglašavanje firmi ili privatnika ali će oglasi sa foruma ostati i dalje tu, možda sa oštrijim kriterijumima nego sada, bar dok ovi zaduženi za oglase imaju volje da trkeljišu
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Crki
          CBC Član
          • 26.07.2008
          • 71
          • Požarevac
          • ford fokus

Hajd i ja da dam svoje mišljenje povodom oglasa.Pre dve godine kada sam kupovao auto,nađem fiat una,po slici a i po ceni mi odgovora.U kontaktu se ispostavi ( mob.telefonom ) da se ‚‚poznajemo" bar šest meseci preko jednog foruma ljubitelja marke auta,da smo se dopisivali,da smo kolege.........Razgovarali smo mobilnim oko 30-40 minuta,jer nisam mogao da se organizujem i dođem u Bg da pogledam auto.Razgovarali smo petak,subota i konačan dogovor je pao u nedelju da se nađemo u ponedeljak.Znači više puta sam ga pitao kakav je auto,da ne bacam lovu i vreme za put.On je ispričao i meni se svidi.
          Nađemo se kod hitne pomoći,a ono auto je živ užas.........Tako da ni dužina članstva na forumu ni virtuelno poznanstvo nije neka garancija.Broj postova je apsolutno nebitan,ja lično sam dugo na forumu,ali više čitam nego što pišem jer mi nije cilj da samo pišem,jer poštujem pravilo:‚‚ Bolje je pametno ćutati,nego glupo govoriti-pisati "

Comment

• alexa05
            CBC Senator XXL
            • 23.07.2006
            • 1769
            • Smederevo
            • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Originally posted by Dora
            ...možda sa oštrijim kriterijumima nego sada, bar dok ovi zaduženi za oglase imaju volje da trkeljišu
            Ma sa najostrijim a ne ostrijim Mr. Doro
            EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• milannik
              CBC Senator XXL
              • 23.12.2004
              • 1455
              • Niš

Ima li od ovoga ostrije?

Comment

• neshaoct
                Banovan
                • 18.08.2007
                • 1754
                • Beograd, Rakovica

Originally posted by UkiMazda
                ...Licno mi se nije svidelo to sto su se klubovi razdvojili od cbc-a pa su na posebnim sajtovima, kazem to kao korisnik foruma, jer su koliko vidim skoro neposeceni...
                Loše vidiš.
                Većina Klubova je u dobrim odnosima otišla sa Cannona, na osnovu obostranog dogovora. Svi Klubovi su od Cannona dobili bazu sa postovima koji su pisani godinama ( većina je uspela da je tehnički iskoristi ), tako da se sa većinom Klubova CBC ustvari dogovorio, i podržao osnivanje samostalnih Foruma ( tako što im je dao deo baze sa postovima ), što je značilo da nijedan Klub koji je znao tehnički da iskoristi tu bazu nije morao da krene od 0 postova, što je velika pogodnost.

Comment

• UkiMazda
                  CBC Senator XXL
                  • 16.11.2007
                  • 444
                  • Beograd
                  • Alfa 156 2.0TS

/offtopic

@ neshaoct
                  Ok, moja greška za ovo što se tiče posećenosti
                  Ali meni je bar bilo sve nekako lepše i kompaktnije dok smo svi bili na jednom mestu, pa i onaj ko ne pripada opel klubu ili bilo čemu, može da pomogne nekome u rešenju tog problema na osnovu istog problema ali sa drugom markom vozila. Na to sam mislio najviše.
                  Pozdrav i hvala za info

Comment

• deki-ascona
                    Bio nam je drug! RIP
                    • 10.04.2007
                    • 2118
                    • NI , Trosharina

Code:
                    PRODAJEM HARD OD 40, POSTO MI JE CRKLO NAPAJANJE NA RACUNARU NE MOGU DA PROVERIM U KAKVOM JE STANJU. ZNACI PRODAJEM GA KAO POLU ISPRAVNIM. NA NJEMU JE OSTAO SISTEM I NEKE ZAJEBANCIJE.

PAZNJA

ZA SVI KOJI LICITIRAJU IZ NISA I ONI KOJI IMAJU MANJE OD DESET BODOVA PRVO UPLATA NA RACUN PA ONDA SALJEM ROBU. A ZA OSTALE GRADOVE MOZE BILO KOJI DOGOVOR. POZDRAV SVIMA.
                    ovo sve na
                    http://www.limundo.com/kupovina/Racunar ... SK/1513848

Da pojasnim onima koje mrzi da citaju od pocetka zadnju stranicu teme : ko god nesto prodaje, za sve moze bilo koji dogovor, osim za one iz Nisa - za Nislije vazi samo "prvo pare pa onda roba" !!!!

Bas mi je trebao ovakav ATA HD da sastavim jednu masinu da radi na kasi u maloprodaji, ali sramota me da se javim posto sam iz Nisa.

Dakle, obrukani smo za sva vremena zahvaljujuci nekolicini klinaca (mozda i jedan jedini sa gomilom nikova) koji pljackaju ljude preko neta ....kakav blam !!!!

Comment

• JAPANX
                      CBC Senator XXL
                      • 10.08.2006
                      • 2159
                      • Beograd

hoces moj nalog pa licitiraj ?

Comment

• deki-ascona
                        Bio nam je drug! RIP
                        • 10.04.2007
                        • 2118
                        • NI , Trosharina

Hvala, imacu u vidu. Ili to , ili da upotrebim neki od svojih 30-ak nikova (mi Nislije ih imamo kol'ko 'oces).

...NA NJEMU JE OSTAO SISTEM I NEKE ZAJEBANCIJE.
                        Kakav sam maler, verovatno je ovaj prodavac pedofil pa cu tek da na.ebem zbog "zajebancija"

Comment

Working...
                        X