Program za komunikaciju među članovima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Uča
    CBC Veteran
    • 24.01.2008
    • 168
    • Kruševac

Program za komunikaciju među članovima

Poštovani, pri pretrazi NET-a naišao sam na jedan interesantan detalj. Na OPC Croatia postoji jedan deo u kome članovi zapisuju svoje korisničko ime za program SKYPE koji služi za međusobnu komunikaciju uz mogućnost gledanja. Na primer moje korisničko ime je: mikiuca67. Svako ko pozove na to ime moći će da komunicira samnom. Mislim da bi bilo pametno tu ideju uvrstiti u razmatranje i naravno usvojiti jer na taj način bi se proširilo prijateljstvo među članovima - ljubiteljima automobilizma. Nadam se da će te razmisliti o ovom mom predlogu i nadam se usvojiti. Pozdrav od Uče!
    Prvo: Ja sam uvek u pravu. Drugo: I kad nisam u pravu poštuje se prvo pravilo
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: Program za komunikaciju među članovima

Trebalo bi prvo videti preko čega, ovde je većina na MSN-u, dosta njih ima više ili sve mreže, pa prvo videti šta proglasiti za zvanično, ipaš u profilu svakog člana kako da ga kontaktiraš preko msn-a, yahoo-a,... i možda ipak nema potrebe praviti posebnu temu, ko je upisao u profilu taj želi da bude kontaktiran.

Forum ima gtalk, koji će proraditi uskoro, kao jedan od načina komunikacije sa korisnicima i slanja obaveštenja...
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Franjo
      Banovan
      • 14.08.2009
      • 2831
      • Inđija - Beograd
      • Renault megan II res

Da li je Gtalk "proradio"? Kao i Uča u komunikaciji sa rodbinom i prijateljima koristim Skype, jer je skype-to-skype komunikacija besplatna.

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

Ne stižemo, ima drugih prioriteta, biće. Sva komunikacija MSN, Yahoo, Gtalk... je besplatna.

Ako nisu nešto menjali u protokolu, a nisu, skype treba uključivati samo kad ti treba, pošto koriste tvoj računar kao server za komunikaciju drugih ljudi i time ti "troše protok" (problem posebno za one koji su na nekom paketu sa ograničenjem).
        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
        11.04. 0:12 #2
        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Franjo
          Banovan
          • 14.08.2009
          • 2831
          • Inđija - Beograd
          • Renault megan II res

Hvala! U pravu ste što se tiče onih koji koriste paket sa ograničenjima. Ja koristim WiFi konekciju flat pa mi ne troše. Koliko znam, ne može mi drugi koristiti kompjuter kao server, bez mog odobrenja, a na zakonit način.

Samo sam hteo, da skrenem pažnju na mogućnost video kontakta, o čemu mnogi nisu upoznati. Godinu dana sam ubeđivao svastiku u U.S.A da skinu free program i sada se ne skida sa Skype-a, a rođenog brata još ne mogu da ubedim.

P.S. Ponavlja mi se ono što mi se javilo nakon update-a FF na 3.6: Kad kliknem na editovanu poruku ponovo mi vrati prazan ekran za editovanje. Moram da vratim na prethodnu stranu, gde je editovana poruka i tek tada pošalje. Ne znam u čemu je problem?

Comment

Working...
          X