Xenoni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Urosh
    CBC Član
    • 13.05.2007
    • 79
    • Zemun
    • Toyota Avensis D4D

Xenoni

Jedno pitanje, u stvari, više predlog. Pre nekih dva meseca sam postovao u vezi problema sa ksenonima. Negde... Ne mogu da nadjem gde. Smeo bi da se kladim da je to bilo

u "Sponzori foruma i reklame firmi". Hteo sam da pitam nešto, ali da ne ponavljam sve što sam već pisao i našta bi ponovo čitao iste odgovore. Čini mi se da je i Vlada Trion tako

nestao, sve sa tridesetak i kusur strana, gde se, ako se izuzme reklama i sitan "off", nalazila gomila korisnih informacija i saveta. Ostale su teme o ksenonima gde se manje, više,

postavljaju ista pitanja, na koja odgovaraju ljudi sa informacijama, u najboljem slučaju, iz druge ruke i dosta toga ostane nedorečeno. Bilo bi dobro da se nadje neko mesto za

ksenone, koje bi preživelo sve uspone i padove, kako članova, tako i foruma.
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Xenoni

Forum nema padova, samo uspone, polaganije ili brže ali uvek uspone. Članovi imaj uuspone i padove. Vlada dužnik se ne spominje na ovom forumu već vekovima a malo više će proteći dok se opet ne spomene jer je prevarant i ... Tako da nije tamo...

Pisao si u drugoj temi od drugog dužnika koji će se isto ovde pomenuti kad vasiona postane kockasta ili malo kasnije.

Tema o xenonima ima u elektroodeljenju gde joj je i mesto a sponzori ili dužnici dolaze i odlaze po zasluzi, neki ostaju ako i ne plate a neki neće moći ni da plate.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Urosh
      CBC Član
      • 13.05.2007
      • 79
      • Zemun
      • Toyota Avensis D4D

Nismo se razumeli. Kritika je bila dobronamerna, nisam ni jednog trenutka pomislio da se mešam u odluke moderatora. Hteo sam da predložim da ksenoni dobiju svoju, kako da kažem, "lepljivu" u okviru elektroodeljenja, ne bi li sve informacije bile na jednom mestu. Šteta je što postovi sw.Brick-a i još jednog lika koji radi u nekom institutu ( ne mogu da se setim nick-a), nisu više dostupni. Sve što sam ikada saznao o radu ksenona, saznao sam u toj jednoj temi od prvog "dužnika". Ljudi su do detalja objašnjavali kako radi, koje su prednosti... Ko je imao priliku da to čita, zna da je bilo dosta kvalitetnih rasprava.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

?? Bio sam ubedjen da je tema ona velika prečišćena i vraćena.. Pogledaću...
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
        X