Postovi se ne mogu ni menjati ni brisati , kako da sredim neke posotve i obrišem nepotrebne ?
Kako da obrišem svoje postove ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Kako da obrišem svoje postove ?
i dalje, nikako.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Originally posted by VanA kako da izbišem svoj nalog ? A da nije ban u pitanju ?
Comment
-
-
Kada bi članovima bilo dozvoljeno da brišu svoje postove, istog momenta bi se našlo 20 ljudi koji bi to iz ko zna kojeg razloga uradili. Zamisli šta bi onda ostalo od postojećih tema, sa svim tim "rupama" koje bi falile. To ne bi ni na šta ličilo.
Razumem rezignaciju i zasićenje, forumi imaju neke svoje cikluse, kada dođe do omasovljenja obavezno padne kvalitet postova itd. Ali ako nešto više ne ide, batališ priču i ideš dalje. Možda jednog dana poželiš da se opet vratiš, ne treba rušiti mostove za sobom.
My 0.02$
Comment
-
-
Originally posted by DoraOriginally posted by VanA kako da izbišem svoj nalog ? A da nije ban u pitanju ?
Počeo si da mi skačeš po glavi zato što sam ostavio youtube link do onok ludaka što je vozio pred skupštinom, kad sam ti zamerio na nepristojnosti nastavio si prepucavanjem i vređanjem u narednih nekoliko postova, onda sve lepo pobrisao, mene banovao 15 dana i ja ispadoh rogat. Tvoj komentar je bio "drzak sam i šta mi možeš". Onda skontam šut sa rogatim ne može a i što bi ja zbog tebe jednog ignorisao čitavu zajednicu CBC, pa sam rešio da ko i u životu kad vidim da neko nije sam sa sobom lepo ga zaobiđem i nastavim dalje.
Comment
-
-
taj link je okacen 40 puta na 40 razlicitih mesta. prvi je postavljen na pogresno mesto pa prebacen od strane moderatora tamo gde pripada, sa ostalih 39 moras da se raspravljas jer su bas oni u pravu a moderator je hiroviti seronja koji mrzi forumase. ponekad se ljudi zaborave da ovo nije livada i da neko ovo odrzava i vodi racuna da bude smisleno i uredno i da mora tu i tamo biti drzak i bezobrazan jer fino ne vredi. krenes fino a dobijes listing opstenja sa uzom i sirom familijom, ukljucujuci sunce zareno i sv. iliju gromovnika.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Comment
-
-
@Marija12
Kolega Chubbs je odgovorio umesto mene, nije baš tako da se odmah nekom naskačem po glavi ali ako neko krene da mudrolija djonom, ne postavljam obraz nego kopačku. Nemam jednostavno vremena za natezanje od po 50 partija na dan. Lepo ti je rečeno da ima tema i da pogledaš malo, na šta si ti rekao da nisi dužan da to radiš jer ima ko to radi ako treba (moderatori) na to sam ja, pa ti, i da se nebih više svadjao rekao sam verovatno da "šta mi možeš" što je vidiš na kraju urodilo plodom. Možda je trebalo na početku...
Što se tiče brisnja postova i naloga. Nalog može da se obriše nije problem, obrisano je do sada preko 11.000 članova, neki manje više ne čini razliku. Sem izuzetno bezobraznih koji ne moraju da traže brisanje jer ih brišemo i ako ne žele, tu je većina neaktivnih pa su zato brisani.
Ovi što zahtevaju su obično revoltirani nekim ili nečijim postupkom i to traje par dana a onda bi se vratili. Zato izbegavam da brišem na prvu loptu kad neko traži a vidim da je iz revolta.
Poruke su naše vlaništvo a ne vaše, piše lepo kad se učlanite. U medjuvremenu je obrisano preko 350.000 poruka, dakle nije razlog da su baš vaše bitne za opstanak društva ali se često desi da teme ostanu besmislene pa ostali učesnici u diskusiji ostanu u vazduhu ili novi kad čitaju nemaju pojma o čemu se tu radi. To onda zahteva dodatni rad da se to dovede u red a nekad nije moguće pa se briše cela tema.
Comment
-
-
Ako ja nisam više puta to uradio, ako je u pitanju greška, ako nisam stigao da pročitam nekoliko desetina hiljada drugih postova to nije razlog da me moderator nakrpi kao da sam ne znam kakvo pravilo prekršio. On se prihvatio te obaveze da bude moderator, smatram da je njegov posao da ako samtra da je post suvišan isti obriše, pa ako sam ja i dalje uporan primeni kažnjavanje. Međutim pomenuti mods me je na prvu loptu napušio a kad sam se pobunio zbog njegove drskosti on mi je objasnio da kao moderator ima pravo da se tako ponaša i na kraju banovao. Nije to uredu, ako je nekom mrsko da radi taj posao neka to prepusti drugom. Nema razloga da se ponaša kao nervozna šalterska službenica, niko ga ne primorava da to radi.
Comment
-
-
i sad se to mora isterati na cistac pa kud puklo... cemu?You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
-
ma opusteno samo, sto da se svadjamo kad se necemo tucii moderatori su ljudi(osim mene) imaju i oni svoje vrline i mane i dobre i ne tako dobre dane. tu smo da se druzimo i razmenjujemo misljenja, pomazemo i odmazemo jedni drugima. sve sto radimo je iskljucivo dobra volja i onih koji pisu i onih koji uredjuju. izuzimajuci sitne probleme, sve ovo jako lepo funkcionise ako se uzme u obzir broj ljudi koji dnevno posete forum. neko strada i kao kolateralna steta, desava se, jbg. k'o i u stvarnom svetu
kad obrisem dva zverkova posta imam sta da radim dva naredna dana dok objasnim sto, kako i zasto.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Comment
-
Comment