Prenatrpanost foruma - part XYZ :)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prenatrpanost foruma - part XYZ :)

Ovako forum veliki, dosta ljudi, a da se nađe nešto treba ti diploma diploma PMF-a.
    Šta bih ja uradio:

Spojio neke od manjih foruma sa nekim već postojećim većim i neke podforume pretvoriou sticki teme.

- "Uopšteno o kvarovima - popravkama" - zašto ne spojiti sa "Dizel motori" kad su im opisi ispod skoro identični?
    - "Elektro odeljenje" - zar tu nije moglo da se spakuje u opisu i priča o klimama, nego ste otvorili zaseban deo priče, zar nije jedan zalepljen topik mogao biti dovoljan za početak jer ta oblast ima svega 163 teme
    - Sad ide onaj banalan deo, tj. za autogas ste dodeli čitav jedan forum sa čak 6 podforuma, među kojima "Ubrizgavanje gasa FSI , JTS, GDI..." ima samo 12 tema, zar vam ovo nije dovoljan znak da je ovo moglo da bude u jednoj zalepljenoj temi u nekom postojećem podforumu kao što je recimo "Tehnički deo"
    - Opet "Auto gas servisi" samo 85 tema ne zna se koja je kraća od koje, ovo je sve moglo u jedan sticki
    - Zatim "Programibilni ECU" milim samo 15 tema, još jedan "alarma" da je ovo moglo u drugi pod forum sa bar jednom sticki temom
    - -- NOS --zar i ovo nije moglo u recimo "CannonBall Xtreme" samo 25 tema, ista priča i sa "Kit Cars" podforumom samo 26 tema
    - Zatim zar nje moglo ovo da se skrpi u jednan podforum: "Saobraćajni zakoni i propisi" i "Tehnička SIGURNOST i BEZBEDNOST u saobraćaju" pobogu pa to je ista tematika, gde "Saobraćajni zakoni i propisi" imaju samo 13 tema, još jendom znaci alarma
    - "Putovanja i turizam" (68 tema) - šta će ovo u "Svetu automobila"? Ovome je mesto kao sticki tema u recimo "Zabava i odmor posle briga"
    - "Domaći sport" ja ovo ne bi mogao da svrstam ni u temu, mislim 12 tema zar ni ovo nije dovoljan pokazatelj da trebsa da se krati i spaja
    - "Potraga" - zar i ovo nije moglo kao sticki tema, a ne kao ceo pod forum

Mislim ima ovoga podosta, forum je totalno razbijen, kao petarda u kosi, teško se može predpostaviti gde šta treba pisati. Za korisnuvtemu treba ti pola sata pretrage, milim haos
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: Prenatrpanost foruma - part XYZ

You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Vidi druže ne mešam se puno u uređivačku politiku bilo je onako, pa je sad ovako, kako će biti... videćemo.

Ali nemoj da mi diraš pretragu, ovo je jedan od retkih, ako ne i jedini forum "na svetu" gde radi pretraga i reči sa tri i dva slova, tako da je vrlo lako naći sve teme za vozače BMW-a, Citroena AX ili Forda Ka, vozio sam sva tri i znam kako je na drugim forumima teško pronaći nešto što te zanima ako ti se auto zove AX ili Ka.
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

vise lupetanja skoro nisam procitao sve slepiti, zalepiti, prelepiti... treba mi jedan takav, honorarno da lepi i prelepljuje, imao bi 60 minuta na sat.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Vidi ovu dvojicu al se pale

Uglavnom za pretragu ti je odgovorio Bezopasni, tamo negde pored pravilnika postoji uputstvo sa sve slikama za pretragu.
          Autogas serviseri su zatvoreni forum, možda nisi primetio pa kako onda da ga stavim negde da svi vide
          Nekad davno na ovom forumu je autogas bio plju ime Turili nas u zapećak ali je ekonomija učinila čudo i nakupilo se tamo poruka. Logički je podeljeno a sad što ovi proizvodjači već 2 godine obećavaju te FSI, GDI, i te ostale ružne reči a ništa od toga, nismo mi krivi ali smo spremni ko zapeta puška

Na prvu loptu sam pogledao to tvoje za primer i ima dosta foruma ispod 25 tema a neki bogami i sa samo 2 teme, sabite to malo

Teško je 500k poruka staviti u nekoliko foruma a da to ima nekog smisla. Ima tu negde nekih ćoškova gde ljudska noga dugo nije kročila ali uvek ima nekih domorodaca koji se šunjaju po tim ćoškovima.

Malo sam se šalio ali uradio si analizu, bar si se potrudio. Mislim o tome odavno, biće prerade ali šta i kako za sada nisam siguran.
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Ma anliza od 2 min, i nije analiza, još u vreme kad moraš da ideš na spavanje. Da je forum nepregledan jeste i to debelo, ali iz mog ugla gledanja. O pretrazi nisam pričao, search radi na svakom SEO dobro optimizovanom forumu, to što je neko dozvolio da u pretragu uđu dva slova ne govori ništa. HWG je forum star godinu dana, čija namena nije forum nego "team" sadržaj, jer je takmičarskog duha. benchmark.rs/forum dosta duže stoji na nogama i deo sam te ekipe 6 godina, pa malo tamo pogledajte kako se slažu teme. Sa druge strane možda ja grešim, ali čitajući forum i primedbe nisam jedini koji "greši".

:wave:

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Nemoj biti selektor fudbalske reprezentacije a igraš stoni tenis. Treba da vidiš napolju veće automobilske forume koliko imaju foruma. Kad kola naprave od 10 delova kao komjuter onda će biti jedan forum i 10 tema, dok ima oko 50.000 delova na prosečnom autu biće i toliko raznih pitanja i najbolje je da to sve strpamo u jedan forum sa par tema...

Pretragu nisi spominjao ali mi jesmo jer si se žalio da se teško snalaziš a nisi ni uputstvo pročitao jer bože moj ti znaš, baviš se time godinama i svaki forum je baš onakav kako tebi odgovara sem ovoga.
              I nemoj prosipati to SEO ovo ono trte mrte.... Ima ovde dosta njih da te poklopa za doručak...

Predlog je ok ali dalje ubedjivanje nije.

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
                Everybody lies
                • 29.01.2006
                • 5807
                • Novi Sad
                • Audi A6 1.8T

ja ne vidim svrhu dela foruma vezano za gas. kakve veze ima kuhinja i automobili? sve te kineze treba proterati nazad u japan.

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Ma jok, u Ameriku, da odu i vrate se 3 puta

https.autogas.rs

Comment

Originally posted by Dora
                    Nemoj biti selektor fudbalske reprezentacije a igraš stoni tenis. Treba da vidiš napolju veće automobilske forume koliko imaju foruma. Kad kola naprave od 10 delova kao komjuter onda će biti jedan forum i 10 tema, dok ima oko 50.000 delova na prosečnom autu biće i toliko raznih pitanja i najbolje je da to sve strpamo u jedan forum sa par tema...

Pretragu nisi spominjao ali mi jesmo jer si se žalio da se teško snalaziš a nisi ni uputstvo pročitao jer bože moj ti znaš, baviš se time godinama i svaki forum je baš onakav kako tebi odgovara sem ovoga.
                    I nemoj prosipati to SEO ovo ono trte mrte.... Ima ovde dosta njih da te poklopa za doručak...

Predlog je ok ali dalje ubedjivanje nije.
                    Ma kako hoćete, ti si mi u startu delovao, i deluješ čitajući tvoje postove, kao neko ko ne prima kritiku, i misli da je uvek da znaš bolje od svih. Ali dobro, vaš forum - vaš način razmišljanja. Dovoljno je pogledati forum o GAS-u i da ti bude jasno, da nešto ne valja. A to koliko sam ja stručan u poljima web dizajna i programskim jezicima, bolje da ne idemo na tu temu veruj mi, jer ne znaš od čega živim i koji mi je posao.
                    pozzz

Comment

• vujke
                      Admin
                      • 29.09.2004
                      • 1673
                      • Mladenovac
                      • Daewoo Lanos 1.5SX

Kritika je prihvaćena ali nemoj insistirati dalje jer tvoja neće biti poslednja. Bolje se vrati poliranju procesora...
                      while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Provokacije izazivaju iksić a tolerantan sam baš...

https.autogas.rs

Comment

• 230
                          CBC Senator XXL
                          • 02.04.2007
                          • 775
                          • Semberija

Ne zna čovek da si jedno prilikom hteo sam sebe da banuješ
                          155+75=230
                          VIVA LA VITA!!!

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Mislim brate drži mi predavanje stručnjak za veb koji stavi svoj lepi auto u temu gde se ismeva skrnavljenje takvih auta... Analiza od par minuta.. da je analizirao pola sata od foruma bi ostala crna rupa sve bi nestalo u njoj.

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
                              Everybody lies
                              • 29.01.2006
                              • 5807
                              • Novi Sad
                              • Audi A6 1.8T

ovo za auto nisi u pravu. covek lepo rece da je poceo, kad zavrsi videces da je to rpavo mesto za taj auto.

Comment

Working...
                              X