Blokiranje clanova

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RANK
    CBC Senator XXL
    • 28.02.2007
    • 1635
    • Beograd
    • FIAT MAREA WEEKEND 1

Blokiranje clanova

Evo jedan, nadam se, konstruktivan predlog. Da se onima koji su banovani da neko objasnjenje u vidu emajla, da se banovanim omoguci pristup sanducetu sa prispelim porukama i da im se omoguci kontakt sa moderatorima, administratiruima i ostalim mocnicima radi eventualnih pojasnjenja.
    Takodje, da se prilikom skupova odvoji i jedan poseban cosak gde i banovani mogu zadovoljiti svoje potrebe za ishranom i drustvenim kontaktom sa drugim clanovima zajednice.
    Naravno, posto su na neki nacin kaznjeni, naterati ih da jedu presno mesu i piju bezalkoholna pica...
    "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Blokiranje clanova

Ono za skupove može, ne mora presno meso ali mora posebna kapica i društveno koristan rad, pljenje roštilja, održavanje vatre, dodavanje potrepština onom ko peče meso itd...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

skupljanje i odnosenje smeca..

Comment

• RANK
        CBC Senator XXL
        • 28.02.2007
        • 1635
        • Beograd
        • FIAT MAREA WEEKEND 1

OK to za smece, ali...

Bilo bi ljudski da onaj ko je blokiran dobije objasnjenje u kome ce pisati zasto i na koji rok je blokiran.... Recimo, ja sam blokiran dva puta u zadnjih mesec dana i iskreno, prilicno je glupo da ne mogu da pristupim sanducetu, kontaktima i sl. Ono sto hocu da kazem je da ako je neko blokirtan, to ne bi trebalo da automatski znaci izopstenje iz zajednice, vec kaznenu meru. Ako je neko blokiran trajno, to je druga stvar, ali i to treba da se na neki nacin obznani.
        "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

sad si odblokiran i nemas razloga za kukanje i isterivanje neke pravde. A blokiran si jer si dobacivao sa balkona a znas kad, gde i koliko, ne moramo to u tancine. Od kada si odblokiran lepo i korisno pises na forumu, zbog blokade ili neceg drugog nije ni vazno, ali je za pohvalu. Tako nastavi i neces vise biti blokiran.

eto
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Vidiš, očigledno starim... Pre je uvek bio trajni ban i nema povratka a nema ni ovakvih rasprava. Obrazloženje se šalje na mail koji je obično neki levi koji služi samo za prijave ili se ne koristi više. iz tog razloga očekujem poplavu "zašto ne mogu da se logujem na forum" kad promenimo softver a piše mesecima da će biti problem.

Konkretno za tebe, prvi put tu je objašnjeno a drugi put nije, ja sam banovao i nisam pisao objašnjenje.
            Ban je kazna, bezuslovna sem trajanja. Ako je kazna nema ustupaka sandučetu, objašnjenjima i sl. Ako nekom to smeta neka posluša upozorenje koje se uvek dodeli pre kazne. Ko misli da ja ili neko drugi treba da se raspravljamo i oko toga pa jel trbalo, pa što baš tako a ne onako, gubi svoje i naše vreme. Ti si stari član i znaš to sve sigurno tako da nema svrhe da se oko toga raspravljamo. Staviti u potpis banovan sam zato, ovo ono itd je provokacija, možda šala možda nije ali nemam vremena da ispitujem da li je šala ili nije. Plus opet nadrndanost u porukama i...

Očekujem od starih članova da ako već ne pomažu da se ovo održi u normalnim granicama, bar ne smetaju i ne troše naše vreme bez potrebe na rasprave.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
            X