Predlažem, da ova tema bude stalno vidljiva, sve dok je aktuelna. Do sada, u folderu aktivnosti cbc, svakim novim postom se gubi - postaje nevidljiva. Ode u zaborav. Ili, kao na početku, kad je prikazivana na vrhu, kao posebno obaveštenje. Hvala!
Svi za laneta
Collapse
X
-
-
Kao što su neki već uradili, napiše se poruka pa se tema digne na vrh. Ona jeste na vrhu i lepljiva je.
Comment
-
-
I ja sam to radio, ali mislim, da to bude ekskluziva! Barem neko vreme, kao što je bila na početku. Nikome ne smeta, ali to je stvar urednika!
Poenta: nije isto, poslednji post Svi za Laneta i ona poruka-apel za pomoć!
Comment
-
-
Tema je katastrofa. Znam dečka lično, sedeli smo u našoj baštici i pili sok kao i mnogi drugi... Vrbas i sve ostalo oko foruma koje sad izgleda jadno, trivijalno i nevredno pogleda jednog crva....
Franjo, ovo je auto forum, možemo uraditi šta možemo i nadati se najboljem, bilo je nekoliko dana, ne znam koliko pa sam isključio.
Dobio sam tada dva zahtev za sličnu akciju koja ni izbliza nisu u tom rangu. Ko sam ja da presudjujem šta kome životno pitanje i kome je bitna glava kome noga a kome pun tanjir...
Ako krene u tom pravcu tog žutog upozorenja će biti dve strane a za par meseci forum bi bio negde na desetoj strani. Karikiram ali si dovoljno svestan i mator da razumeš šta hoću reći.
Od ona tri mačeta jedno nije živo, izjeo sam se živ što ga nisam spasao a ne da me ovako nešto ostavlja ravnodušnim, zato nemojte molim vas udarati u tu žicu, boli a ne mogu ništa uraditi.
Svi koji su drugari, stalo im je i ostalo, napišu po neku poruku podrške u temi, uplate neki dinar, gogleta sve to piše, sav tekst se vrlo brzo nadje na pretraživaču i to je korist, pre se nadje nego da neko baš to čita gore na forumu, svi to ignoprišu i ne gledaju šta piše jer tamo uvek piše neki davež...i
Comment
-
-
Jasno mi je i nisam imao nameru, da udaram u tu bolnu žicu. Moguće, da će i ovo pisanije neko čitati. Pokušavam, pa ... app! Imam i neke lične razloge, jer su od četiri, meni bliske i drage žene prolazile kroz te muke. Dve su, nakon dugogodišnje borbe, podlegle toj podmukloj bolesti. Dve se još bore! Sve, starije od Laneta. Posebno me podstakla borba moje sestre Zdenke (66), koja je operisana u U.S.A, desetak dana pre no što je akcija za Laneta krenula. Nakon sedam dana izašla je iz bolnice, a petnaest dana nakon operacije vozi kola. Kroz dugogodišnju borbu sa bolešću, podnela je više operacija i tretmana zračenja, hemoterapije. I sada, kao i uvek, nasmejana i optimista. Videli smo se i čuli 25.12. putem Skype-a.
Zato se nadam, da će i Lane, mnogo mlađi, biti uspešno izlečen.
Comment
-
Comment