O automobilima koje vec imamo/imali smo i slicno...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Deki_S
    CBC Član
    • 31.05.2008
    • 16
    • Begaljica

O automobilima koje vec imamo/imali smo i slicno...

Posto ja spadam u onu grupu ljudi koji samo citaju sta se pise na forumu a na svakih nekoliko meseci nesto i sami napisu,ucinilo mi se da je vreme da se mozda i javim

Elem,imam jednu ideju i interesuje me sta vi mislite o tome...
    Posto je jedna od najposecenijih tema ona gde ljudi pitaju koji auto da kupe shvatio sam da sve nas ovde interesuje dosta toga o raznoraznim kolicima mozda ne bi bilo lose da pored te teme dodamo i neku gde bi ljudi koji trenutno voze jedan auto govorili samo i iskljucivo o njihovim iskustvima sa tim automobilom. Konkretno,da to izgleda kao: osoba X otvara temu o...recimo Mazdi 6 2001-2007 i tu pise "imam tu i tu Mazdu sa tim i tim motorom,dobre strane su te,te i te a pazite se toga,toga i toga. Ovo je uradjeno odlicno a ono je moglo i bolje. To je bilo u kvaru ali sam popravio tako i tako,bio u tom i tom servisu..." Nakon toga se javlja osoba Y i kaze: "ja imam takav model sa drugim motorom i tu treba obratiti paznju na sledece stvari..." Pa posle osoba C "Ja imam ristajling verziju tu je dosta toga otklonjeno..."

U svakom slucaju nadam se da ste shvatili sta sam mozgao... E sad,trik i izazov je da se to ne pretvori u raspravu tipa ciji je veci i slicno jer tu bi trebalo da budu samo iskustva onih koji imaju konkretnog cetvorotockasa a ne da se javi neko kome kum Pera ima isti takav i on je cuo nesto. takve rasprave nam ne trebaju. Tu Dora i Chubs odmah stave jedan ban
    Ako ovo bude uspelo mislim da cemo moci da svima koji imaju neki karakteristican problem za cetvorotockasa koji im cuci u garazi ili na parkingu ispred zgrade da pomognemo tako sto ce videti kako su drugi to sredili a oni koji zele da kupe taj auto moci ce da se oslone na iskustvo onih koji taj auto vec imaju.

Sta vi mislite?
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

mislis ovako nesto?

You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Deki_S
      CBC Član
      • 31.05.2008
      • 16
      • Begaljica

Da,to sam mislio ali da se malo preuredi tako da svaki tip bude zasebna tema i da imamo iskustva vise korisnika jer je istina o pravom karakteru nekog auta uvek najlakse vidljiva u mnostvu komentara...
      Znam za onu temu koju si mi pokazao samo sam pomislio da bi ovako bila preglednija i lakse bi se nasle zeljene informacije. U svakom slucaju,samo sam pitao...

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

U principu, nema niko nista protiv pisanja na forumu probaj, otvori temu, mozda ce i drugi slediti tvoj primer. Ako zazivi, najlakse je premestiti teme u poseban podforum ili drugacije organizovati.
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Deki_S
          CBC Član
          • 31.05.2008
          • 16
          • Begaljica

Nije meni problem da napisem,bas naprotiv,samo me interesuje koje je misljenje ostalih,da li poceti uopste,gde staviti temu i da li da izgleda bas kako je meni palo na pamet ili nesto da se menja? Lako je pisati ali cilj je da to nekome koristi i da neko to i cita. Slazes se?

Comment

• Bojan1212
            CBC Senator XXL
            • 15.07.2008
            • 468
            • Zemun
            • Honda Accord

Dobra ideja, samo mislim da forum nema relativno mnogo korisnika da bi se o vecem broju automobila doslo do detaljnih informacija iz prve ruke. Tj. na otvorenu temu o npr. nekom M5 uz autora teme nece se puno njih javiti da kaze nesto iz prve ruke i iz njihovog ugla, cak tesko i po principu "moj kum" i sl.

Uz to veliki broj clanova samo cita, a retko kad i pise, pa se svodi na to da po teoriji verovatnoce naci ce se dosta postova u temi vezanoj za Golfa, Astru i slicno, a za njih i sami vec dosta znamo, ali zato o nekim automobilima o kojima kao pojedinci nemamo puno informacija tesko da cemo i dobiti puno vise jer nisu cesti na nasim putevima.

Cini mi se da sam konfuzno ovo na brzinu napisao, ali nadam se da shvatate sta hocu da kazem

Tako da mislim da bi mogao da zapocnes, pa se nadajmo da ce zaziveti Ja sam samo izneo probleme koji mi deluju da bi se mogli pojaviti, a mozda postoji i ideja da se izbegnu

Comment

Working...
            X