"Dugme" "Šta je novo", na prvoj strani foruma je skliznulo u donji red pa je malo nezgodno kliknuti na njega.
Predlažem da ga vratite na staru poziciju.
Od jučer, imam problema sa podešavanjima i prikazom u Plava tema (19), koju koristim, jer manje "bode oči". Ona poruka dobrodošlice i odjava su isečeni, a sam prikaz, nije u formi ostalih tema (boja).
Evo, kako to izgleda kod mene (Vista, monitor 23"):
Pritiskom na dugmić "test", dobijem ono, kako je u drugim temama.
Ali povratkom na forum, portal i ostale, prikaz se vraća, kao i prvoj slici!
Može li se to srediti?
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Ti nemoj da se cepaš ko ono na nove gaće a ti Franjo pretumbaj malo taj tvoj firefox ili šta godj jerbo nije ništa dirano na toj temi.
U zadnjih godinu dana sam neki dan upalio sidebar i povećao osnovnu (primarnu) temu na 1280, ostalo je sve isto unazad godinama
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Ha, sad tek kapiram šta kaže, vbulletin CMS koji je to samo po nazivu ima mogućnost da svako "dugme " može imati svoju temu i "prisiliti" korisnika da je glada ili može da ostane na svojoj temi pa se prenosi, tako je portal svakom u onoj temi koju inače koristi....
Ovo se zove test i to služi za testerisanje i šta ti imaš to da pritiskaš
Da budem jasniji!?
Ne smeta mi to dugme, samo sam hteo, da prikažem, koja je razlika u rezoluciji i zaglavlju!
Zato ponavljam i nadam se, da je sada jasnije. U Plavoj temi (19), ne vidi se o kojem forumu se radi i nema ono, da se odjavi:
Cbc tema:
Plava tema (19):
U drugim temama, pa i plavim, prikaz je istovetan sa Cbc temama! Međutim, u plavim temama, suviše drečavo i tamno.
Plava tema nije 19 nego plava tema koju koristi 19 članova Zato si me zbunio
Plava tema je specifična jer je pisana od nule i nema veze sa uobičajenim načinom pravljenja tema za Vbulletin i kao takva je kompaktna i nepromenjljiva sem da je autor prilagodi. Vbulletin kad god izda verziju za 0.1 naseksa sve jer ništa dodato ne radi pa onda sve popravljaj dok en proradi...
Zbog toga će plava tema biti ukinuta a vi pogledajte ostale pa izaberite neku...
Comment