Profesionalci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Probisvet
    CBC Senator XXL
    • 07.06.2005
    • 423
    • FRANCUSKA

Profesionalci

Moze da bude i predlog ali me interesuje dali u ovom forumu ima mehanicara, elektricara ili limara koji se bave profesionalno ovim zanimanjima i koji bi bili od koristi nasim clanovima za davanje saveta.

Citajuci vecinu topica nisam bas siguran da ih ima ili je ovaj forum samo za amatere koji dobiju savet da idu na ovaj ili onaj sajt ili da vidi ovo ili ono ali bez nekog podrobnijeg objasnjenja. Ne kazem da nema i onih koji svoje znanje i iskustvo dele sa drugim forumasima.

Sto znaci da bi bilo dobro da neko ukoliko je mehanicar ili elektricar ili limar moze da se napravi jedan forum gde profesionalci bi delili znanje sa amaterima, pa mi smo poznati po tome da znamo sve i svasta da radimo.

vecu glupost na ovom forumu nisam procitao.Neces verovati ovde ima i inzenjera elektrotehnike i mehanike,ljudi sa zavrsenom visom tehnickom skolom,tehnicara i da majstora ali pazi "majstora" izmedju ostalih.Svi se trude koliko mogu i koliko im vreme i obaveze dozvoljavaju-moj utisak.Sam forum postoji oko 3 godine i za to vreme je napisano tema koje bi i tebe sigurno ostavile bez daha ali zato sluzi opcija search

Comment

• ĆOMI
      CBC Senator XXL
      • 31.08.2006
      • 1705
      • Braće Jerković,Vozd
      • Stilo JTD 16V

Elwood-e svaka ti cast!!!!
      OPEL CLUB SERBIA

Comment

• Probisvet
        CBC Senator XXL
        • 07.06.2005
        • 423
        • FRANCUSKA

Pa po odgovorima pojedinih tih inzinjera ali i ostalih strucnjaka vidim samo da se objasnjenja svode na idi kod ovog ili onog ili vidi na tom sajtu ili onom e pa sad ste malo vise preterali, ja pratim ovaj forum od 2005 pa i na pojedina pitanja sam dobijao odgovore vidi ovde ili onde. Akop je tebi i onom drugo takvo objasnjenje dovoljno nije mi jasno sta trazite uopste na ovom forumu. Skidam kapu samo onima koji na postavljena pitanja znaju da daju iscrpan odgovor.

Comment

• alexk
          CBC Veteran
          • 15.09.2006
          • 116
          • BGD

gresis nije svaki isrpan odgovor i dobar odgovor ko razume shvatice i ono kada je kratko i jasno jer uvek 2+2 moraju biti 4 tako da nije bitno kako se dodje do resenja bitno je da se problem resi a koliko vidim resenja su prisutna sa 99%

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Izgleda probisvet pratis lose forum....ovde se ne sebicno deli znanje, ponekada se nema vremena ali oni sto poznaju materiju prate teme i kada bas zagusti uvek su tu. Slanje idi kod ovoga ili onoga ili pogledaj na onom linku je iz razloga sto je ponekada tako bolje i jeftinije a ne da se ponavljamo po sto puta.

Ako treba da rastavis motor ajde....rastavicemo..proprati sve sa slikama i potrebnim informacijama koje trebamo na ovom forumu. Nadam se da je malo jasnije.
            Ako mislis da smo negde pogresili...daj konkretan primer pa cemo da objasnimo zasto je to tako ili cemo da ispravimo gresku.
            To date there has never been a faster car built for the public road and,
            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Probisvet
              CBC Senator XXL
              • 07.06.2005
              • 423
              • FRANCUSKA

Nemoguce je pratiti sve ali onosto sam ja pratio na to sam dao i primedbu.

Duznost mi je kao clan ovog Foruma da vam zahvalim na odgovorima.
              Mozda sam bio vise direktan ali je mozda i dobro da se nesto i uradi na osnovu ove kritike.

Comment

• BOOST
                Founder - Admin od Začetka
                • 29.09.2004
                • 8726
                • Gislaved//Sweden
                • SAAB 9000 AERO R; SA

To sto trazis je nemoguce. Ceo Bazni forum Cannona, Moto odeljenje , Autodijagnsotika i autogas su razdeljeni i bila je ideja da se tu budu topics koji su od vishe kompetencije. Samo takvi bi ostali. Ali, nemozemo zeci ruke chlanovima koji utrpavaju svakakve diskusije , pokusava se ali teshkko je.

U vecini slucajeva, veruj mi da ima ovde ljudi koji ce ti dati odgovor na svako tvoje pitanje toliko precizan do te mere da ce te zaboleti glava i pozalices sto si i pitao. Ovde se srecemo sa raznim nivoima znanja od strane ucesnika koji pitaju i vec smo se naucili da nastavimo sa odgovorom od nivoa na kojem ocenimo da je sam chlan. Ici od samog pocetka , dakle tip Bukvar, koliko sam razumeo je malo previshe traziti od nas.
                Zato postoji ceo forum da se moze edukativnost podici na nivo koji zadovoljava kriterijume za postavljanje pitanja. I pored toga se jos nije desilo da neko nekoga nazove glupim ako pita neku banalnu stvar , tipa, zasto se neki navoj zove desni a neki levi? Nadam se da kaporas sta sam hteo reci.

Nama nemoze da padne napamet niti zelimo da nagadjamo koje su problematike interesantne. Da bi doslo do objasnjenja nekih segmenata, potrebno je konkretno pitanje, samo tako malo se trazi , probaj.

Pozz
                Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                move your mind

Comment

• Probisvet
                  CBC Senator XXL
                  • 07.06.2005
                  • 423
                  • FRANCUSKA

Pozdravljam BOSTA
                  Ovaj forum od kada sam pristupio kao clan je za mene za sada najjaci jer je vrlo opsiran sto i jeste prednost u odnosu na druge.
                  Ne trazim ja da se na postavljena pitanja odgovara sa jezikom naucnika i to sve isprica u matematickim formulama. Mene zanima kad postavim pitanje da dobijem konkretan odgovor na konkretno pitanje u svakom slucaju na dolazak do konkrektnog odgovora postoje i pod pitanja sto je i normalno.

Comment

Working...
                  X