Skin koji se zvao ALT+64 je privremeno sklonjen zato što je oduvek pravio administrativne probleme (imao je + u imenu), a kada je sino? uradjen upgrade foruma postao je potpuno neupotrebljiv...
Koristilo ga je vas 12 žigosanih , a ja ?u se potruditi da ga pregledam i da ponovo bude u upotrebi...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
I tu ima neki sitan broj, da ukinem ja i to, a smisli?u ve? neki izgovor...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
... a ja ?u se potruditi da ga pregledam i da ponovo bude u upotrebi...
A aj se usput potrudi i zameni mu i slicice koje idu uz njega, posto sad koristi drvene. Poslao sam sredjene boostu odavno, al se nije javljao posle...
Vratio se skin , a za slikice nek vidi onaj koji je pregovarao sa boostom, ili nek pošalje meni ponovo...
Comment