Obavest o odgovorima na temu i Pregledavanje poruka...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Obavest o odgovorima na temu i Pregledavanje poruka...

Ne stizu mi na mail obavesti o odgovorima na teme koje pratim.

Zapravo ... stizu, ali u jaaako redukovanom obliku. Ponekad ni jedna, ponekad dve-tri. (ponekad = dnevno)

Moguca su dva razloga:
    1. Pratim previse tema a postoji ogranicenje na koliko tema stize obavest
    o novim odgovorima?
    Ok, pratim dosta toga, mada ne odgovaram u vecini tema koje pratim. Svasta me zanima...
    2. Sistem trenutno ne radi kako treba?

Dalje:
    Pretraga "Pogledaj poruke od tvoje poslednje posete" ne radi bas kako treba ili je ja pogresno koristim? A kako se uopste pravilno koristi osim sto se klikne na to?
    Ne prijavljuje teme po vremenskom rasporedu, neke ne prijavljuje uopste, neke prijavi i tako redom ... kako mu dune...
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Sistem je da kad se u temi pojavi nova poruka mail ide samo prvi put, i ne dolazi ponovo sve dok ne pročitaš poruku/e koje su stigle posle tog maila. (u jednom trenutku (pre 20-ak dana) su resetovani svi ti pointeri, zato što se gomila ljudi isprijavljivala, a nije pratila/čitala)

"Pogledaj poruke od tvoje poslednje posete" - radi kako treba, svaki put kad klikneš na taj link, dobiješ poruke od najnovije ka starijim (čak i napisane dok si ti čitao prošlu najnoviju)...

Opiši mi detaljnije šta te muči, koji browser, da li koristiš nešto od alata za praćenje phpBB foruma...
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

Originally posted by uglavnom_bezopasni
      Sistem je da kad se u temi pojavi nova poruka mail ide samo prvi put, i ne dolazi ponovo sve dok ne pročitaš poruku/e koje su stigle posle tog maila. (u jednom trenutku (pre 20-ak dana) su resetovani svi ti pointeri, zato što se gomila ljudi isprijavljivala, a nije pratila/čitala)
      Mislim da je u tome problem i da ce sad raditi kako treba, jer su mailovi poceli ponvo da pristizu u "normalnoj" kolicini.

Sto se drugog dela tice (Pregledaj...i) verovatno trebam da pregledam vise stranica kad kliknem na link.

Od alata ne koristim nista (nisam ni znao da postoje takvi alati )

Inace, Firefox se koristi, a problem ne umem detaljnije da opisem.

Jednostavno sam primetio da nedostaju mailovi koji upozoravaju na odgovore u temama koje me interesuju a to mi je glavni alat za pracenje teme. Da ne blejim po toj temi ako nema nista novo.

A sto se "Pregledaj" tice, cini mi se (ne mogu da tvrdim, nemam dokaz) da propusta da skonta da ima novih tema. I to je jedan od dva alata koje koristim.

Sistem je vrlo jednostavan: Pretragu o pojavi novih tema vrsim sa "Pregledaj poruke.." a pracenje tema preko mailova o odgovorima.
      I oba aspekta su, nekako, pocela da stucaju.

S obzirom da je forum jaaako porastao (sto ima i dobre i lose strane) to je moj nacin pracenja istog, Do sad je bio delotvoran, ali sad i nije bas (nacin pracenja) iz pomenutih razloga.

Postoji li neki drugi i efikasniji nacin/alat koji nema dodira sa mailovima i sa "pregledaj poruke"?

Covek se uci dok je ziv..

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

Ovde sve dobro radi

Što se tiče tebe, kad dobiješ mail da li iz njega klikneš na link da pročitaš novu poruku u temi koju pratiš, ili klikneš na prvi pa ove ostale ili pročitaš direktno na forumu ili ne uopšte... i onda ne stižu majlovi više.

Da li si ikad kliknuo na glavnoj stranici na proglasi sve poruke kao pročitane? (možda u "pogledaj poruke od poslednje posete" ima previše postova pa ne može sve da ih prikaže)

A najefikasniji način, odustaneš od praćenja svega i pratiš samo ono ti je aktuelno sve ostalo je tu kad zatreba na opciji Traži.

Moraćemo opet praviti akciju klik na "označi sve forume kao pročitane".
        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Iz mail-a kliknem... i lepo se otvori...

Mislim da sam skontao u cemu je stvar...
          Kad Firexof otvara link iz mail-a nekad otvori temu pod mojim nalogom, a nekad i ne. Samo otvori temu i tretira me kao gosta, a ja ne pogledam uvek da li sam u tom prozoru ulogovan ili ne.
          Evo, to se desilo i u ovoj temi kad me je prijavio kao Gosta pri pregledavanju teme na link iz mail-a.

A ja onda smatram da sam bio i pogledao temu, ali server to nije skontao... a i kako bi...

Ne znam sta se to zbiva sa firefoxom, malo-malo pa me loguje na forum, stalno trazi da pamti upamcenu lozinku i sl.
          A ne znam zasto se to desava...

Nego ... reci nesto vise o alatima za pracenje foruma?

prolupator.mojblog.rs

Comment

• uglavnom.bezopasni
            - 42 -
            • 03.02.2005
            • 2235
            • Novi Sad

Ja sam samo probao kako rade, to ti je neki plugin (ili kako se to već zove) za Firefox, ne koristim, pa neznam, pomoći će ti neki majstor FF-a.

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

Hvala

prolupator.mojblog.rs

Comment

• ĆOMI
                CBC Senator XXL
                • 31.08.2006
                • 1705
                • Braće Jerković,Vozd
                • Stilo JTD 16V

Od jednom mi ne stize ni jedan mail kao obavestenje o novim postovima...

Koristim Cannon-ov mail,i do juce je sve bilo ok,a sada ni jedan jedini ne stize...

Jer neka greska do mene ili...?

Hvala unapred!
                OPEL CLUB SERBIA

Comment

• vujke
                  Admin
                  • 29.09.2004
                  • 1673
                  • Mladenovac
                  • Daewoo Lanos 1.5SX

Znamo za problem, radi se na tome.
                  while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• ĆOMI
                    CBC Senator XXL
                    • 31.08.2006
                    • 1705
                    • Braće Jerković,Vozd
                    • Stilo JTD 16V

Hvala lepo!
                    OPEL CLUB SERBIA

Comment

• prolupator
                      CBC Senator XXL
                      • 02.09.2005
                      • 3968
                      • Zemun

E, to sam bas i ja hteo da prijavim ... Od Subote ujutro ... pio sam kafu pred put u madjarsku, blejacio malo po forumu i od tad nista...

Nema onog "Obaveštenje o odgovoru na temu - pa sad ide naslov teme.."

a tako mi nedostaje ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
                      X