Alati

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bugi
    CBC Član
    • 23.10.2007
    • 22
    • MEDAK

Alati

Vec par dana pokusavam naci bilo kakvu temu gde se komentarisu alati
    Nigde nista
    Da objasnim: volim alate,ceo zivot trgujem alatima a pre svega mogao bi puuuuno da pomognem svim clanovima foruma koji traze neki alat ili ih zanima kvalitet,cena,specijala...
    BEZ ALATA NEMA ZANATA
  • milannik
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2004
    • 1455
    • Niš

Hehe, ja isto volim dobar alat, skoro sam se dobro otvorio da napunim kutiju sa alatom, ali tek sam dosao do pola, kupio sam hazetove udarne srafcigere, i mnogo mi se svidjaju, watstonove gedore, chrome master (valjda) kljucevi... Nego ineteresuje me jedna takva kutija kao na tvojoj slicici, sta ima u ponudi?

Comment

• dandy
      CBC Senator XXL
      • 09.12.2005
      • 513
      • Bijeljina-Beograd Medakovic

ja sam do sada koristio proxon industrial gedore i mogu reci da sam vise nego odusevljen, vec 7 godina radim skoro svakodnevno sa njima i nista jos nije otislo....
      inace testirana racva tvrda na gedori 32, sipka od 2m, nas dvojica na kraju, i tocak od imt 577 sa mnogo tegova,,,,i kad je toisdrzalo,,,,
      i svidja mi se nacin na koji hvata sraf jer ima one kanale i isuste na sredini polja tako da sraf ili otkine ili odvrne, nema blajznuca.....

inace kljucevi su mi skoro svi hazet, i unior lsII,,,,,odlican alat...(unior mi se ne svidja okasti savijeni 8-10 brzo odlaze, izlizu se zupci)

nego zna li neko sta oa onom FORCE alatu,,,prodaje se jako dobro, i ljudi su kako cujem zadovoljni sa njim, ,,,,za niske pre nudi dosta dobre karakteristike kako kazu, pa da vidim ima li jos ko iskustva

Comment

• bugi
        CBC Član
        • 23.10.2007
        • 22
        • MEDAK

Za Force kažu da nije loš alat e sad koliko je dobar za profesionalce ne znam...
        Jedino sam ga viđao na buvljaku,ne mogu se setiti ni jedne firme koja ga uvozi i prodaje...
        Ako znaš cenu za neki ključ ili garnituru napiši da vidim koliko je povoljan sa cenom...čisto radi poređenja!
        BEZ ALATA NEMA ZANATA

Comment

• dieselman
          CBC Senator XXL
          • 14.11.2005
          • 833
          • tt

..force je tajvanska firma koja proizvodi odlican alat u odnosu na cenu..do nas uglavnom stize iz Grcke,Soluna...ja sam jako tezak tip za alat,sve mi je hazet/facom a sva klesta knipex...medjutim u poslednje vreme,nakon nekoliko neobjasnjivih lomova i hazet i facoma kupio sam dosta stvari od force i prezadovoljan sam...slobodno ih uzimajte,odlicni su...unior ne vredi ni pomena...btw @medak,ako se bavis prodajom kvalitetnog alata(ne unior),javi se na pp...

Comment

Working...
          X