Pošto se tek zagrevam nije mi jasna jedna stvar. Zašto nailazim na poruke iz 2005 godine? Što se to ne ažurira i briše? Može li u delu "skoči na" po otvaranju da ima prečica sa slovnom oznakom a ne da rolam miša do besvesti? A da i kako da skinem samo deo kada hoću da citiram nešto iz druge poruke? Prosvetlite me
Zašto toliko dugo čuvate postove
Collapse
X
-
zato sto je verovatno svaki taj post sa nekom drugom temom i ko zna sta kome moze zatrebati..
na primer..ukucas na google da imas problem sa "necim" i on ti izmedju ostalog baci i taj post iz 2005 godine..
..moje misljenje..znaci nisu u pitanju prazne price da bi se brisalo..
-
-
Comment
-
-
Sto se tice CBC-a, racunaj da svaki post cini samo izmenjeno i dopunjeno izdanje enciklopedije koja se bavi tematikom auto tehnike!!!!
Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Re: Zašto toliko dugo čuvate postove
evo ovako kako sam ja tebe citirao.. jednostavno obrishesh sve shto ti ne treba od teksta, ali ne dirash "ono" u uglastim zagradama na pochetku i kraju citata...Originally posted by mugosA da i kako da skinem samo deo kada hoću da citiram nešto iz druge poruke? Prosvetlite me
Comment
-
-
Bez nas bi bio uskracen za neko znanje, a mi bez tebe bi bili uskraceni pruzanja znanja novim clanovima!
Samo uci, jer dok smo zivi treba da sticemo nova saznanja!!!!
Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-

Jel tako zverko?
Comment