Pozdrav svima predlazem da se osnuje novi odeljak vezano za nautiku.
Novi odeljak za nauticare
Collapse
X
-
Otpirlike u svim automobilskim časopisima postoje i odeljci za nautiku, e sad da li je to potreba, slična tematika, plaćen oglas (ako imaš para za auto, imaćeš i za čamac)...
O kakvoj nautici bi ti pričao ove, našoj domaćoj i svakodnevno upotrebljivoj (tipa primus, dunas, košava... http://www.triprinceze.com/ oni su čak i zainteresovani ili da ovde nešto sponzorišu ili da im pravim sopstveni forum, pošto je forum/sajt NA VODI, bezobrazno/potpuno komercijalan)... ILI o onim vrhunskim čamcima/jahtama koji koštaju kao stan+auto+čamac+pribor za pecanje+...Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Da li spada ili ne spada u tematiku zavisi od tacke gledista, naime nekome je camac prevozno sredstvo sa motorom sus i po tome potpada u forum, a po nekom drugom je camac za vodu a automobili za put i prema tome nespada.
Sa naucno tehnicke strane gledano, sus motor je sus motor za reku, more, drum , vazduh itd. i sigurno ima ljudi koji imaju pitanja, odgovora, problema i resenja vezano za tematiku sto brodskih sto vanbrodskih motora. Isto vazi i za oblike broda, mali veliki, tip korita i sl. znaci postoji naucno tehnicki aspekt diskusije na temu nautike.
Forum navodi.com je skroz bezveze, neorganizovan i sto bezopasni kaze bezobrazno komercijalan. Ako bi Triprinceze usle u pricu sa nekim sponzorstvom to bi bilo jos kulije, posto oni prave brodove vec dosta dugo, rade uglavnom male pristupacne camce itd.
Sto se tice same diskusije o jeftinim ili skupim plovilima, politiku ostavljam nekom drugom (administratorima/moderatorima) ipak mislim da ce se pricati o onome o cemu ima sta da se kaze. uostalom kao i po ostalim tematskim celinama na forumu.
Ja sam ZA.
Pozz
RAle
Comment
-
-
jos jedan glas ZA.
nautika je odlicna stvar i znam da ta tema interesuje dosta ljudi sa ovog foruma. mislim da ne bi bio nikakav problem da se pokrene podforum sa tom tematikom kao i da se napravi par odeljaka ( jedrilicarstvo, samogradnja, skuteri, gliseri..... ). obzirom da je vecina ljudi sa foruma iz ns i bg, sto su gradovi na rekama i kakvom takvom nautickom scenom ( nazalost, nedovoljno razvijenom ) mislim da bi taj forum bio pravo mesto da se pokrene kvalitetna prica...
Comment
-
-
Posto smo mi jedan od retkih brendova koji dominiramo i u ovom polju glasam ZA.www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Comment