Mnogi od nas su zaljubljenici ali ne znaju nista, u stvari znamo al jako malo o raznim stvarima iz auto-moto sveta,a zeleli bismo toliko toga da naucimo! Pa ovako da predlozim u ime svih nas, koji puno korisnih stvari naucimo na forumu i provodimo sate upijajuci informacije iz postova, da otvorite sticky temu "Uradi sam" i da na taj nacin olaksate razna pretrazivanja, da budu sve korisne inf. u vezi sa tom temom na jednom mestu. Bukvalno sve sto je neko radio sam(tuning i styling), objasnio, slikao, a postovao na forumu da se tu prebaci i naravno da maznjavamo sa raznih drugih foruma i "izvora" korisne stvari! To je realno tema koja mene najvise interesuje(cenim da nisam jedini), jer je najzabavnija, promena je vidljiva (na kolima) ili osetna i ponosan si kad nesto sam uradis, a ispadne odlicno! Onda po (mom) interesovanju idu informacije koje se vezuju za tuning, pa za stajling, pa na kraju postovi koji izlazu razne statisticke podatke.
Eto to bi bila molba za usvajanje predloga da se napravi sticky "Uradi sam" tema ili mozemo je nazvati "U se i u svoje kljuse"!
Unapred zahvalan,
Shonsy
Eto to bi bila molba za usvajanje predloga da se napravi sticky "Uradi sam" tema ili mozemo je nazvati "U se i u svoje kljuse"!

Unapred zahvalan,
Shonsy
Comment