Ja sam za preodlog o kamionima. Jes da se u ove novije slabo razumem jer sam uglavnom vozio fapcine i dajchine. U svakom slucaju lepa zamisao.
Upravo sam u to ime sve ovo pokrenuo,jer moze te zanimati nesto oko novih masina,pa ti moze neko pomoci.Takodje ti moze zatrebati ako polazes C i E kategoriju pomoc ,a tu ti isto mozemo pomoci.Da okrenes krug i da vidis kako to ide .
Polako ali sigurno ce u srbiji faliti veliki broj profesionalnih vozaca iz razloga cene transporta to jest plata. Tako da me necudi zasto si presao u nelt. Ali necemo o tome u ovoj temi. Inace i auto sa dvoosovinkom ne moze da se vozi sa b ili c kategorijom
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Polako ali sigurno ce u srbiji faliti veliki broj profesionalnih vozaca iz razloga cene transporta to jest plata. Tako da me necudi zasto si presao u nelt. Ali necemo o tome u ovoj temi. Inace i auto sa dvoosovinkom ne moze da se vozi sa b ili c kategorijom
Da budem iskren,trenutno u Srbiji hvali veliki broj profesionalaca ,jer ljudi prihvataju da rade za male pare zbog velike nezaposlenosti,pa uzimaju poslove koje ne znaju da rade.Time nama profesionalcima "uzimaju hleb" a sebe stavljaju u probleme jer ne znaju posao koji hoce da rade.Ja sam vozac i ne znam da radim drugi posao,znaci ne mogu da budem bankar,moler,pravnik ili ne znam sta,jer se u to ne razumem.Ali ostale profesije zavrse C kategoriju i misle da su profesionalci.Na konkursu u mojoj firmi,Yu Wax,prijavili se ljudi kao profesionalci ,a nikad nisu seli u kamion i krenuli po gradu ili na put bez instruktora .Strasno.
Comment