Ne citirati post iznad

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ogi
    CBC Senator XXL
    • 07.10.2007
    • 309
    • Beograd
    • Hyundai i30 1,4

Ne citirati post iznad

Ovo vidjam u nekim porukama, izgleda da je editovano od strane moderatora.

Sta to znaci pobogu ljudi?
  • RANK
    CBC Senator XXL
    • 28.02.2007
    • 1635
    • Beograd
    • FIAT MAREA WEEKEND 1

ne znas da citas?
    "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• veljko
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2006
      • 476
      • Backi Jarak, NS
      • Volvo V50 DRIVe

Originally posted by RANK
      ne znas da citas?
      slazem se

i sad ide brisanje i tekst

slazem se

ne citirati post iznad
      Bolje biti sretan nego pametan

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Ako pišeš poruku i odgovar na onu odmah iznad tvoje, nema potrebe da citiraš celu tu poruku nego samo eventualno deo na koji odgovaraš.
        Na to se odnosi, moderator obriše citat i napiše "ne citirati post iznad"
        Kad to više puta mora da uradi moderator počne da te mrzi i onda mene smara da si loš lik, onda se ja iznerviram što sad on mene smara i odstranim te sa foruma

Nešto se mislim da nije brže da odstranim moderatora
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Ogi
          CBC Senator XXL
          • 07.10.2007
          • 309
          • Beograd
          • Hyundai i30 1,4

Onaj ko zna pravila forumske komunikacije trebalo bi da zna da se nikada ne citira citava poruka nego sam deo/recenica na koju se direktno odgovara. U porukama u kojima vidim da to pise nema uglavnom nikakvog citata sto znaci da moderatori brisu citav citat i ne ostavljaju nista a po meni je u redu da se poruka citira onako kako sam napisao u prvoj recenici. Inace, to nisam video apsolutno ni na jednom forumu da se to tako "regulise" pa sam zato pitao.

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

Brise se ceo citat ako je citirana cela prethodna poruka, a ako je citiran samo deo poruke, onda se ne dira nista.
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Originally posted by Ogi
              Onaj ko zna pravila forumske komunikacije trebalo bi da zna da se nikada ne citira citava poruka nego sam deo/recenica na koju se direktno odgovara.
              U pravu sli ali... Pojavom lako dostupnog interneta dogodile se se velike promene u vasioni. Sad ima mnogo korisnika koji nemaju pojma o pravilima foruma a da ih pročitaju e to je tek fizički posao.
              Moderator bi trebalo da radi dan i noć na ispravljanju tudjih poruka. Ako je poruka iznad može se shvatiti o čemu se radi i bez citata tako da bi "čišćenje" citiranog dela na potreban i nepotreban deo bio dodatni posao za moderatore.
              Nekad davno je ovo bio forum na malom i privatnom serveru pa je to uvedeno da bi se štedeo prostor na disku i bila manja baza. Danas nije prostor problem, ima se može se, ali je baza baš onako povelika....
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
              X