Mali predlog...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Car
    CBC Senator XXL
    • 07.07.2005
    • 900
    • Beograd

Mali predlog...

Buduci da moderatori imaju vremena da mene (zasluzeno ) warnuju, mogli bi da porade i na tome da se smanji nivo virtuelnog druzenja, i da opomenu clanove koji imaju hiljade besmislenih postova.

Doduse, to ce ici malo teze, jer zbog preteranog druzenja postaje sve teze banovati "ortaka", ali nadam se da cete dati sve od sebe, kao sto ste dali i u mom slucaju. Nije valjda da sam jedini problematican clan ovde, a forum od spamovanja i pretvaranja u chat sobu puca po savovima...

Potrefio sam pravu sobu, nadam se.
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Sve si potrefio....
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• kilson
      Moderator
      • 09.10.2004
      • 3216
      • NoviBGD
      • AR 75 GT

Ako stvarno hocesh da pomognesh onda iskoristi magichno dugmence za prijavljivanje postova (crveni uzvichnik) - brishem bez obzira na prijateljstva.
      Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Pro_Touring_Mopar
        CBC Senator XXL
        • 13.11.2007
        • 684
        • Sabac

Care, ja se slazem sa tobom. Primetio sam da neki moderatori na forumu, ako im je izvesni clan simpatican, ne samo ne intervenisu na neke otvorene prozivke i vredjanje, nego cak i tolerisu to. Opet, ako nekog uhvate na zub, onda je taj lik doslovno nahebao. Ne samo da ce najmanje protivljenje izazivati "lock" na temu, nego je i pitanje vremena kada ce doticni popiti ban...

Bilo je momenata kad bukvalno nisam mogao da verujem kakve recenice i izrazi se tolerisu, da bi opet, nesto kasnije, neki lik dobio "warn" zbog neke banalnosti...

Primetio sam da vecina clanova foruma iz nekog razloga prezire Americke automobile, te cim prokomentarisemo neki nov model, dobijamo odgovore tipa - "Ta kanta sa ogromnim motorom je sra*nje jel ne moze da skrece u krivine" i kretenizmi tipa: "Trkanje na 400 metara je izmisljeno zato sto muscle cars ne mogu da skrecu". Gde god da sam otisao, sta god da sam prokomentarisao, dobio sam dignut nos. U zadnjoj diskusiji, u kojoj nisam hteo da ucestvujem (jer svi znamo kako je zavrsila - eno je u DUMP-u), pominjani GT500 je naprzen i ispljuvan do maksimuma samo zbog komentara da ima bolje performanse od BMW-a M3. Niko nije ni pomenuo da je M3 los automobil ili bilo sta slicno, medjutim, to je ocigledno bilo dovoljno da ekipa predvodjena Skyline GT-R i njemu slicnim, sa puno mrznje krene da truje temu i vredja fanove Mustanga. Najgore od svega je sto pomenuti clanovi nemaju ama ni najmanjeg pojma o GT500 mustangu, o kojem je i bila tema, a veoma su rado krenuli u vredjanje i neopravdanu pljuvacinu. Molio bih moderatore koji zele da me saslusaju, da samo malo obrate paznju na ponasanje nekih clanova i reaguju na vreme u skladu sa situacijom. Jos bih zamolio bih izvesne clanove da ne skacu odmah i pljuju bez razloga, vec da se ponasaju u skladu sa godinama i da saslusaju, ili se obrazuju o nekim stvarima, pre nego sto krenu u napad. Jer, muscle cars i te kako imaju svoje veoma zasluzeno mesto medju najboljim sportskim automobilima, zbog svojih zavidnih performansi i mnogih drugih kvaliteta. Krivine jesu cool, ali nisu jedini aspekt performansi. Tu je i te kako i ubrzanje. Pokusajte da shvatite da ima fanova sportskih automobila kojima voznja kroz krivine nije najbitniji faktor automobilizma. Verujem da nas ima dosta koji cenimo odlicno ubrzanje i performanse na 400 metara.

Uclanio sam se na Cannon sa namerom da nadjem drugare koji vole muscle cars, kao i ja, sto se i desilo. Nisam ocekivao da cu zbog toga biti naprzen sa svih strana...
        Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• Skyline GT-R
          CBC Senator XXL
          • 13.02.2005
          • 806
          • Chicago - My Kind Of Town

Originally posted by Pro_Touring_Mopar
          medjutim, to je ocigledno bilo dovoljno da ekipa predvodjena Skyline GT-R i njemu slicnim...

Kakav si ti smesan lik.

Laki ti je lepo reko...imas dugmence...pa udri.

Vidis kako ja...cim Zverko napise neki jadan post...ja hop...pa ga druknem na dugme...i cao

Comment

• Horsepower
            CBC Senator XXL
            • 29.12.2005
            • 2000

Care, ja se slazem sa tobom. Primetio sam da neki moderatori na forumu, ako im je izvesni clan simpatican, ne samo ne intervenisu na neke otvorene prozivke i vredjanje, nego cak i tolerisu to. Opet, ako nekog uhvate na zub, onda je taj lik doslovno nahebao. Ne samo da ce najmanje protivljenje izazivati "lock" na temu, nego je i pitanje vremena kada ce doticni popiti ban...

Bilo je momenata kad bukvalno nisam mogao da verujem kakve recenice i izrazi se tolerisu, da bi opet, nesto kasnije, neki lik dobio "warn" zbog neke banalnosti...

Primetio sam da vecina clanova foruma iz nekog razloga prezire Americke automobile, te cim prokomentarisemo neki nov model, dobijamo odgovore tipa - "Ta kanta sa ogromnim motorom je sra*nje jel ne moze da skrece u krivine" i kretenizmi tipa: "Trkanje na 400 metara je izmisljeno zato sto muscle cars ne mogu da skrecu". Gde god da sam otisao, sta god da sam prokomentarisao, dobio sam dignut nos. U zadnjoj diskusiji, u kojoj nisam hteo da ucestvujem (jer svi znamo kako je zavrsila - eno je u DUMP-u), pominjani GT500 je naprzen i ispljuvan do maksimuma samo zbog komentara da ima bolje performanse od BMW-a M3. Niko nije ni pomenuo da je M3 los automobil ili bilo sta slicno, medjutim, to je ocigledno bilo dovoljno da ekipa predvodjena Skyline GT-R i njemu slicnim, sa puno mrznje krene da truje temu i vredja fanove Mustanga. Najgore od svega je sto pomenuti clanovi nemaju ama ni najmanjeg pojma o GT500 mustangu, o kojem je i bila tema, a veoma su rado krenuli u vredjanje i neopravdanu pljuvacinu. Molio bih moderatore koji zele da me saslusaju, da samo malo obrate paznju na ponasanje nekih clanova i reaguju na vreme u skladu sa situacijom. Jos bih zamolio bih izvesne clanove da ne skacu odmah i pljuju bez razloga, vec da se ponasaju u skladu sa godinama i da saslusaju, ili se obrazuju o nekim stvarima, pre nego sto krenu u napad. Jer, muscle cars i te kako imaju svoje veoma zasluzeno mesto medju najboljim sportskim automobilima, zbog svojih zavidnih performansi i mnogih drugih kvaliteta. Krivine jesu cool, ali nisu jedini aspekt performansi. Tu je i te kako i ubrzanje. Pokusajte da shvatite da ima fanova sportskih automobila kojima voznja kroz krivine nije najbitniji faktor automobilizma. Verujem da nas ima dosta koji cenimo odlicno ubrzanje i performanse na 400 metara.

Uclanio sam se na Cannon sa namerom da nadjem drugare koji vole muscle cars, kao i ja, sto se i desilo. Nisam ocekivao da cu zbog toga biti naprzen sa svih strana...
            Amen.

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Forum ima sve više članova i sve je teže kontrolisati sve. Moderatori su ljdska bića sa svim manama i vrlinama kao i svi ostali. Ako korisnici pomažu i njima je lakši posao. Njihov posao nije da budu sudije, istražitelji, tužioci ili zatvorski čuvari.

Zbog obimnosti ne stignem se da pratim pa se umešam kad neko skrene pažnju, zato imate ono dugme sa uzvičnikom pa kad mislite da nešto nije kako treba stisnite ga. Neko od admina će dobiti poruku o tome.

Skajlajn i Horsepower imate opomenu iznad avatara, očigledno da ne shvatate to ozbiljno.
              Oduvaću vas da ne trepnem samo mi dajte povod. Ako vam nešto niej jasno pogledajte ove dve poruke u ovoj temi. Čemu služe, kako su napisane i zašto. Samo da bi se pisalo?

Nedelja borbe protiv Raka je počela.

https.autogas.rs

Comment

• Horsepower
                CBC Senator XXL
                • 29.12.2005
                • 2000

Ajde mi reci sta sam ja to napisao na ovoj temi ili na temi o Shelby Mustangu da je bilo spam? U oba slucaja sam se drzao teme. Na temi o Shelby Mustangu sam pisao samo o njemu, kako dileri zaradjuju na njima i napisao rec-dve o ostalim Shelby modelima kad su me ljudi pitali za to (i naravno 90% toga je izbrisano sada).
                A na ovoj temi sam napisao da se slazem sa onim sto je Mopar napisao.

Ako ti smetam na forumu lepo mi reci i necu vise dolaziti ovde. Bolje mi reci tako kao covek nego sto mi dajes glupe razloge za upozorenje.

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

U ovoj temi si citirao celu poruku da bi rekao da se slažeš. Juče sam vam dodelio značku a danas ste se obojica pojavili ovde da komentarišete od 1800 članova ovog foruma. Da li ti to nešto govori?

Što se svidjanja tiče, nisi mi ni devojka ni žena da mi se svidjaš ili ne, niti su to kriterijumi po kojima dodeljujem nekom opomenu ili upozorenje.

Kriterijum je sledeći, neko se žali pa proverim opravdanost žalbe.
                  Ako mi se učini da je taj u pravu pogledam bar zadnje tri strane poruka koje je pisao taj na koga se žale.
                  Procenim koliko su bitne za forum u smislu korisnosti ili su pisane da bi se pisalo.
                  Procenim da li su spam ili nisu, to jest da li su u odgovarajućoj tematici.

I na kraju procenim ukupno da li nešto radim ili ne po tom pitanju.
                  Konkretno od vas dvojice ima mnogo obrisanih poruka (sa razlogom) i mnogo poruka u pogrešnim temama.
                  Tvojih znatno manje u poslednje vreme ali još nije dovoljno jer si pre bio strašan. Skajlajn je po tom pitanju ostao kao i pre. Doprinos forumu 0. Poslednje se odnosi na Skajlajna, ti si se bar trudio da izneseš novitete i ostalo u vezi teme koju voliš.

Daklem sigurno nije odluka na osnovu ja ga nevolem....Potrošio sam vreme da sve ovo proverim a vas ima mnogo a ja nemam baš toliko vremena.

https.autogas.rs

Comment

• Horsepower
                    CBC Senator XXL
                    • 29.12.2005
                    • 2000

Meni nije jasno zasto tebi i ostalim moderatorima smeta kad ja i Skyline udjemo u pricu Ameri vs Japanci ako je tema o tome. Nikad jedan drugoga nismo uvredili niti smo se posvadjali vec smo iznosili svoja misljenja o odredjenoj vrsti automobila.
                    To uopste nije spam posto se drzimo teme.
                    Isto tako nikad nisam cuo za pravilo da ne smem citirati nesto pre svog komentara, a u ovom slucaju moj komentar je bio da se slazem sa onim sta je Mopar napisao. Znam da ne citiram komentare iznad i to nikad ne radim.

Meni da je da nabijam broj komentara ja bi bio aktivan u svim sekcijama, ne u samo jednoj.

I jos nesto: neko znam da je brisao moje komentare sa teme o novim Muscle cars. Jer znam da sam ja tu temu postavio i znam da sam imao nekoliko komentara o novim muscle cars na samom pocetku te teme koji sada uopste nisu tamo. Tu nije bilo ni najmanjeg razloga za brisanje jer je tema Novi muscle cars i ja sam u svojim komentarima predstavio nove muscle cars.

Ali nema sta da brines, od mene vise ni rec neces da cujes. Od sada cu jedino povremeno dolaziti u sekciju o Amerikancima i sumnjam da cu uopste ostavljati komentare. Sta je poenta da ostavljam komentare i iznosim svoje misljenje? Da sam ljubitelj Alfe, Honde ili neke slicne marke mozda bi mi bilo dozvoljeno da iznosim svoje misljenje, a ovako posto volim Americke automobile moram da cutim i da slusam druge kako ih napadaju. Nedo Bog da ce ti koji ih napadaju dobiti opomenu, opomenu cu dobiti jedino ja kada ih pocnem braniti.
                    Ja protiv Skyline nemam nista protiv, ali ovo moram reci. Sam kazes da on mnogo spamuje u poslednje vreme i na kraju i meni i njemu dajes istu opomenu? Mislim, sta da kazem ...

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Ne moraš ništa da kažeš sve si rekao. Gde je on tu si i ti, svima ste dosadili sa tom raspravom o japancima i amerikancima.
                      Isto kao i sada, dokle ja budem pisao poruke i ti ćeš pa makar do sudnjeg dana. Ako imaš primedbu na nešto tipa pogrešne poruke, prijavi. Drugi će razrešiti problem.

Ovo nije tvoj ili Skajlajnov forum da se vi dopisujete kad god imate potrebu, za to postoji PP pa udrite koliko god.

Ne pratim sve pa ne znam o čemu pričaš ali si treba da se buniš nadležnima, neko bi ti odgovorio zašto je obrisano.

Ovo je tema za predloge, predlog je iznet i razmotren, na mestu je i to sam rekao u prvoj poruci ispod toga. Car sigurno nije omiljen lik ali je napisao istinu i kao što vidiš nije obrisano, banovano ili bilo šta.

Čemu sad sve ove ostale poruke u temi koje nemaj uveze sa tim?

https.autogas.rs

Comment

• kilson
                        Moderator
                        • 09.10.2004
                        • 3216
                        • NoviBGD
                        • AR 75 GT

Samo da dopunim kad se dotaklo ove teme:

Originally posted by Horsepower
                        Meni nije jasno zasto tebi i ostalim moderatorima smeta kad ja i Skyline udjemo u pricu Ameri vs Japanci ako je tema o tome.
                        Smeta zato shto posle kukumachete da se brishu postovi koji vam se ne svidjaju, a bilo je situacija gde sam konkretno ja intervenisao.

I na kraju; choveche zar ne vidish koliko si vremena oduzeo da bi se na kraju nadurio i ne pisao vishe nigde? Da sam na mestu admina, banovao bih tvoj nalog zbog ovakvog uzaludnog cimanja a i chisto da ne prekrshish datu rech (mislimo o tvojoj reputaciji).

Ostatak gluposti o Alfa, Honda ovo - ono, necu da komentarishem. Nije se americhka sekcija rodila sama od sebe, vec su je otvorili Admini po preporuci moderatora, t.j. mene.

Gomila uzaludnog pisanja ovde.
                        Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

Working...
                        X