Pokusao sam da osvezim moj oglas i da dopisem jos nesto,ali mi izbacuje Sorry, but only users granted special access can reply to posts in this forum..
U cemu je problem?
U cemu je problem?
§ 2. POTPISI CLANOVA CBC Foruma: Ukoliko popunjavate mesto za Vaš potpis, dozvoljena su MAKSIMALNO DVA REDA TEKSTA ili jedna slika i jedan red teksta, NIKAKO DVA REDA SLIKA. Sa slika se podrazumeva da je staticna. Animirani GIF i slicne animacije nisu dozvoljene ukoliko prelaze velicinu od 30x30 Slika u potpisu je ograničena na maksimalno 800x60 težine 50kb. Linkovanje promotivnog - reklamnog karaktera je zabranjeno u potpisima Direktno reklamiranje Vaše delatnosti preko potpisa je strogo zabranjeno! Svi potpisi sa ovakvom tematikom, a posebno onom koja je usmerena ka čistom profitu bilo kog clana, se tretiraju kao direktno reklamiranje u cilju ostvarenja profita! Za klasičan vid reklamiranja pod okriljem CannonBall foruma PROČITAJTE OVAJ LINK. Potpisi članova koji sadrze robote za očitavanje/obaveštavanje korisničke IP adrese spadaju takodje u zabranjenu zonu, zbog odbojnosti koju stvaraju prosečnom korisniku interneta. Svaki potpis člana CBC Foruma će biti momentalno uklonjen ukoliko se kosi sa ovim pravilima! U potpisu mozete imati BILO KOJI LINK, NE KOMERCIJALNU FRAZU i/ili NE KOMERCIJALNU SLIKU.
Comment