Kako me nervira ovaj preglednik chrome... Pola dana popravljam šta nisam dobro postavio da bi utvrdio da u Lisici sve radi a u chrometu ...
Imali koji poznavalac da zna šta nije upaljeno u hromu a jeste u lisici pa se tamo nudi meni da li ćeš odmah pogledati video ili skinuti dok u hromu automatski nudi samo skidanje...
Izgleda u Chrome-u to reseno na malo gluplji nacin
Uvek mora prvo save u odredjenom folderu pa kad se pojavi dole u liniji klikom na malu strelicu (ne na skinuti fajl) pojavljuje se opcija "Always open files of this type" i tako za svaku zeljenu ekstenziju.
Naredni put kada se skida ta ekstenzija skinuce se prvo u .tmp folderu i odmah otvoriti u pleyeru ili programu za tu ekstenziju.
Inace i kod mene u Lisici u startu ponudi open ili save pa biraj (Lisica je boljaaaaa)
Tacno je da vecina koristi Chrome ali svi koji ga koriste, na klik download bilo cega i bilo gde ne ocekuju opciju open. A klip iz prvog posta je postavljen kako treba, a problem je jedino u Chrome-u na sta ne mozemo uticati. A ko zna, mozda nekad nekom padne na pamet da malo ispegla i taj nazovi nedostatak.
P.S. Zaboravih da napomenem... pdf fajlovi mogu da se otvaraju direktno u hromu bez snimanja
Last edited by shime; 26.12.2014, 23:35.
Reason: p.s.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Taj beli oblak koji vidiš je tečni gas koji je izleteo na sve strane a po tome što nema vatre, zaključio bih da se boca pregrejala, digla pritisak, nema sigurnostnog ventila i puče po šavu jer ta količina je izletela u momentu, to se boca otvorila... Ili je boca teškog šklj kvaliteta...
I na kraju rusi kažu da je', a oni su snimili video
Comment