Ma znam bre nego vatao neki parking kad vidim skoro ista tvoja samo svetlija boja,stopaljke felne al jebi ga nije bio upaljen da cujem sound i da vidim Trion work
Milica se svrcka,boli je uvo,dok Laki spava,ebe se njoj za njega
Milica je bila kod dotkora,nije riknuo senzor vec j_ebena potapajuca pumpa,popizdeo sam AP Sport izbegavaj te u sirokom luku!!!!!!!!A sad procitaj te i zasto
Skinem ja lepo kod prijatelja(fiat servis Goran)rezervoar i zovem Ap sport da im reklamiram pumpu koja je bila kupljena pre 2 meseca,oni meni kazu da je odnesem kod njihovog coveka na proveru pa ako on konstatuje da nije crkla od mulja ja dobijem novu.Odem ja kod tog njihovog nazovi majstora,dam mu pumpu i sacekam kad kaze onumpa radi,nabija extra pritisak 6 bari,bla,bla,bla to te kosta toliko.Ja reko dobro evo pare,ebes kintu nego mene sad pocela frka da hvata,sta je to moglo da rikne drugo kad ni dr.za fiate ne zna.Ja sav popisan odem kod Gorana i kazem da je pumpa ok,proverio je covek itd.Kaze meni Goran da ga namontiram pa ce mo ga ponovo zakaciti na komp pa da vidimo sta je u pitanju.Sve ja to ponovo zakacim,zadihtujem,usrafim aj sad da vidimo sta je kad ono opet nema goriva u crevu,odem kupim 10l sipamo i ono opet nece.Ja skinem ponovo rezervoar,izvadim pumpu,probam je radi.Izvucem je iz benzina pa je ponovo potopim kad ono neradai,ja ustima povucem gorivo i ona krene da sprica tako da posle jedno 5 sati akanja konstatujemo da definitivno pumpa neradi sto je mene dovelo do sloma zivaca.Zovemo opet AP i kazemo sta je bilo i stvarno radnik mi da novu pumpu medjutim to njih uopste neopravdava jer sam resio da im j_ebem mater dal njima ili njihovom "majstoru" ne znam uglavnom neko ce platiti 50eur.za moje troskove koji naravno iznose mnogo vise ali makar nek plate slep sluzbu koju sam ja iskesirao i gorivo koje sam potrosio vozikajuci se po njihovim majstorima,radnjama itd.
Jojo mamu im ludu toliko sam besan da jedva cekam ponedeljak inace sad sam iso malo do sela da probam autic,ide lepo mada mi nesto ova pumpa mnogo zuji tako da cu morati opet da radim sve ispocetka kako bih proverio da nesto nisam lose sklopio i nesto slicno,ma vise sam i ja odlepio smrdljivi majmuni,samo mi zivce kidaju.Sta god sam kupio u tom smrdljivom ap sportu sve mi je nesto polovicno,kao original! Original djoka moj,ta pumpa niti je videla ameriku niti italiju,ne znam cak ni da li je cula za te dve drzave koje je navodno proizvode!!!
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Ma ovi iz AP sporta valjaju samo najjeftinije delove...nema da kupis klasu.
Znaci dobiju od italijana ponudu za neki deo 300,500,1000din i oni uzmu samo ove od 300din
Nego sta sam rekao laki "pumpa" ili nesto oko nje
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment