aj pogledaj sta pise na turbu i ecu-u pa ti dajem konkretne podatke
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Zatamnjivanje sam radio na Bezanijskoj Kosi i kostalo me je 100 Eura za sva stakla. Opet sam dosao do njega preporukom od coveka koji drzi servis i kome je to uradio na dosta automobila.
Decko se zove Marko Folija i dobio neke nagrade na nekim takmicenjima za ta zatamnjivanja i tako nesto...
Veoma sam zadovoljan kako je sve uradjeno i trajalo je oko 2 sata.
Ako ti treba kontakt posalji na Private.
Skoda Octavia RS
|2009|1.9 TDI 130KS|Xenoni AFS + corner LED|LED dnevna|Zenec RVC40 kamera|Zenec ZE-MU620 monitori|Automatski brisači i kontrola svetala|Senzor pritiska|Caska 3669 BT GPS DVD MP3 Radio|iGO9|Tempomat|17" Pegasus|Sportsko ogibljenje|Michelin 225/45 R17|Sportska sedišta|ABS|ESP|
Pozdrav za kolegu iz RRC-a doduse sada DIFO
Vidjam cesto 206icu i mogu reci da uzivo mnogo lepse izgleda nego na slici. Lose si ga uslikao
Iskreno sto se lepote tiche tu na ovom autu nema sta bitno da se radi. Da je moj isao bi na nizi profil gume... i neko elegantno spustanje i to bi bilo to
Tuning na tom motoru moz da se zaboravi sem nekih gluposti tipa filteri i izduv... i to je to
Gume sam kupio kod uvoznika u firmi AP Sport.
Cena je bila nesto oko 8000 po komadu, ja sam imao neki popust...
O samim gumama sve pohvale, vozio sam autoputem 190 km/h po kisi, leze odlicno na putu, mnogo su udobne i po suvom i po mokrom, auto mnogo bolje koci. Pre nego sto sam ih kupio gledao sam na brdu foruma da je ovaj profil gume na mnogim testovima broj 1, recicu da sam prezadovoljan. Stvarno sam osetio pravu snagu cipovanog motora tek posto sam promenio gume, nikad mi nije proklizala, sto je ranije bio slucaj.
Hvala puno samo sto sam takvu istu gumu video na nekom slovenackom sajtu www.advrsti.com ili tako nekako,i cena za 195/50R15 je bila 52e ali u Sloveniji a ovde je 100e,hvala ti puno ali mnogo deru nasi distributeri.
Profil 55 koji ja imam je najskuplji od svih profila,
ako pogledas gumu TOYO 195/50X15 82V PXT1-R 99G225
u profilu koji tebi treba cena gume u Beogradu sa ugradnjom je 5100 dinara po komadu.
Comment